پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۱:۰۰

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر:

وزش باد شدید در استان بوشهر/ خلیج فارس مواج و متلاطم است

وزش باد شدید در استان بوشهر/ خلیج فارس مواج و متلاطم است

بوشهر - مدیرکل هواشناسی استان بوشهر با اشاره به وزش باد شدید در استان بوشهر گفت: خلیج فارس مواج و متلاطم است.

نادر شفیع‌خدایی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: از بامداد امروز شاهد ناپایداری‌های جوی در استان بوشهر بودیم و وزش بادهای شدید در نقاط مختلف استان بوشهر به ویژه مناطق شمالی استان را داشتیم.

وی با اشاره به اینکه بیشترین میزان سرعت باد مربوط به شهرستان‌های بوشهر، گناوه و دیلم بوده است، خاطرنشان کرد: در گناوه و بوشهر سرعت باد به بالای ۷۰ کیلومتر در ساعت رسید.

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر با اشاره به اینکه وزش باد شدید باعث بروز پدیده گرد و غبار شده است، بیان کرد: با توجه به متلاطم شدن خلیج فارس بر اثر وزش بادهای شدید، از سفرهای غیرضروری دریایی پرهیز شود.

وی ادامه داد: در حال حاضر آسمان بوشهر قسمتی تا نیمه ابری در برخی نقاط همراه با مه صبحگاهی و گرد و غبار و در قسمت شمال استان با احتمال بارش پراکنده و وزش باد است.

شفیع خدایی با اشاره به اینکه دمای کنونی بوشهر ۳۷ درجه سانتیگراد است، افزود: سرعت باد در استان بوشهر ۱۰ تا ۳۰ کیلومتر بر ساعت است و ارتفاع موج نیز ۳۰ تا ۹۰ سانتیمتر است که گاهی به ۱۲۰ سانتیمتر نیز خواهد رسید.

وی بیان کرد: زمان جزر اول ساعت یک و ۵۶ دقیقه بامداد، مد اول در ساعت هشت و ۲۶ دقیقه بامداد، جزر دوم ساعت ۱۵و ۱۳ دقیقه و مد دوم ساعت ۲۱ و ۱۸ دقیقه خواهد بود.

کد خبر 3618172

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha