پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۴ خرداد ۱۳۹۵، ۱۵:۵۳

مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان:

حمایت از ورزشکاران المپیکی از سیاست‌های ورزش همدان است

حمایت از ورزشکاران المپیکی از سیاست‌های ورزش همدان است

همدان-مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان گفت: حمایت از ورزشکاران المپیکی که شانس مدال‌آوری و کسب موفقیت در این مسابقات ورزشی را دارند ازجمله اهداف اداره کل و هیئت‌های ورزشی استان است.

رسول منعم در گفتگو با خبرنگار مهر بابیان اینکه همدان استان قهرمان‌پروری است و برای حمایت از چهره‌های نخبه آن مشارکت مسئولان ارشد استان یک ضرورت است، اظهار داشت: باید از قهرمانان و نام‌آوران استانی که در عرصه‌های المپیک، جهانی و آسیایی موفقیت کسب می‌کنند حمایت و زمینه‌های لازم برای ادامه موفقیت آنان را مهیا کرد.

وی افزود: اداره کل ورزش و جوانان پیگیر امور قهرمانان بوده ولی این اداره به‌تنهایی نمی‌تواند پاسخگوی نیاز و انتظارات قهرمانان ورزشی باشد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان بابیان اینکه تلاش داریم در حد توان به قهرمانان و ملی پوشان خود کمک کنیم تا بخشی از دغدغه‌های آنان در خصوص مسائل مالی کاهش پیدا کند، گفت: با توجه به مشکلات مالی ورزش کشور دست ما نیز برای حمایت‌های همه‌جانبه تا حدودی خالی است.

منعم عنوان کرد: حمایت از ورزشکارانی که شانس مدال‌آوری و کسب موفقیت در این مسابقات مهم ورزشی را دارند ازجمله اهداف اداره کل و هیئت ورزشی استان است که در این راستا نیازمند حمایت روزافزون وزارت مطبوعه و فدراسیون‌های ورزشی هستیم.

وی با اشاره به شناسایی ورزشکاران مستعد استان همدان بیان کرد: ۱۸ قهرمان شناسایی‌شده از دی‌ماه موردحمایت مالی اداره کل ورزش و جوانان استان قرارگرفته‌اند و زیرساخت لازم به‌منظور پیگیری تمرینات آنان فراهم‌شده است.

مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان عنوان کرد: در بحث اهدا مسکن به ورزشکاران المپیکی استان با تائید وزیر ورزش و جوانان و با حمایت و پیگیری استاندار همدان از طریق اداره کل راه و شهرسازی استان مقرر شد سه قطعه زمین در مسکن مهر همدان به سه ورزشکار بازی‌های آسیایی ۲۰۱۴ و جام جهانی کشتی استان تعلق گیرد.

منعم با اشاره به پاداش شورای شهر همدان برای آرمین تشکری گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته شورای شهر همدان با اهدا ۵ سکه بهار آزادی به آرمین تشکری بابت صعود به المپیک موافقت کرده که این پاداش‌ها به این ورزشکار استان تعلق می‌گیرد.

وی بابیان اینکه چند ماهی است پیگیر شکل‌گیری شورای عالی ورزش به ریاست استاندار هستیم، بیان کرد: حمایت از مدال‌آوران ورزش استان اعم از بدرقه، استقبال و تدوین بسته‌های تشویقی برای مدال‌آوران مسابقات آسیایی، جهانی و المپیک در شرح وظایف این کمیته دیده خواهد شد.

کد خبر 3684902

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha