به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید مرتضی محمودی صبح سه شنبه در دیدار با مسئولان دستگاه قضایی شهرستان ورامین با گرامیداشت هفته قوه قضاییه اظهار داشت: خوشبختانه اقدامات خوبی از سوی دستگاه قضایی در حال انجام است.
امام جمعه ورامین افزود:مردم انتظار دارند که روند رسیدگی به پرونده های آنان در کم ترین زمان و با نهایت دقت انجام شود و خوشبختانه تاکنون کسی شکایتی از دستگاه قضایی ورامین نزد من نیاورده است.
وی ادامه داد: موضوع قضاوت از جمله موضوعات مهم است و مقام قضاوت نیز جایگاه ویژه ای را نزد دین مبین اسلام دارد.
محمودی اضافه کرد: صدور حکم در دعاوی قضایی نیازمند بررسی و تحقیق و استمداد از خداوند است و باید از همه ظرفیت های ممکن برای صدور حکم عادلانه استفاده کرد.
نماینده ولی فقیه در شهرستان ورامین با ابراز نگرانی از گسترش طلاق در جامعه گفت: فراهم نبودن زمینه صحیح ازدواج، مهریه بالا و جهیزیه های سنگین، عدم تطابق تحصیلات بین زوجین، هواهای نفس و غیره از جمله علت هایی است که موجب افزایش آمار طلاق در جامعه شده است.
نظر شما