به گزارش خبرگزاری مهر، امیرحسین ابراهیمی پیرامون این خبر گفت: تیم های متقاضی حداکثر تا ۱۶ مرداد فرصت دارند نسبت به اعلام آمادگی خود اقدام کنند و تاکنون نمایندگان تبریز، تهران، مشهد و زاهدان برای شرکت در این مسابقات اعلام آمادگی کرده اند.
ابراهیمی افزود: دور برگشت مسابقات نیز سه ماهه آخر سال جاری برگزار می شود و میزبان آن نیز معرفی خواهد شد.
دبیر انجمن تنیس با ویلچر خاطر نشان کرد: اگرچه سهمیه اعطایی به ایران تعلق نگرفت و فرصت حضور در بازی های ریو را از دست دادیم، اما برای مسابقات پاراآسیایی اندونزی در حال برنامه ریزی هستیم و تلاش می کنیم با کسب سهمیه از مسابقات مقدماتی جهانی، مجوز حضور در رقابت های جهانی سال آینده را کسب کنیم. امسال سالی است که برای استعدادیابی تلاش می کنیم و سعی داریم نفرات جوان و جدیدی را برای تیم ملی شناسایی کنیم.
وی گفت: هر تیم باشگاهی مجاز به همراه داشتن چهار ورزشکار است و در تلاشیم تا با حضور ورزشکاران جوان، استعدادیابی خوبی نیز در این مسابقات صورت پذیرد.
ابراهیمی افزود: رقابت ها بر اساس دو مسابقه انفرادی، و یک مسابقه دوبل برگزار خوهد شد و در پایان تیم های برتر کاپ و مدال قهرمانی دریافت خواهند کرد.
نظر شما