پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۰ مرداد ۱۳۹۵، ۹:۴۸

تهیه بهترین عکسهای المپیک با روبات زیرآبی

تهیه بهترین عکسهای المپیک با روبات زیرآبی

طراحی یک ربات زیرآبی به عکاسان حرفه ای حاضر در رقابت های المپیک امکان داده تا از کف استخر هم عکس های بی نظیری تهیه کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، بسیاری از آژانس های تهیه عکس و عکاسان حرفه ای حاضر در شهر ریو و محل برگزاری رقابت های المپیک در تلاش هستند تا در جریان این رقابت های مهم جهانی بهترین و زیباترین عکس های ممکن را تهیه کنند.

در تازه ترین تحول از این دست، آل بلو عکاس گتی ایمیج تجربه تازه ای از عکاسی را ثبت کرده و با استفاده از یک ربات از عمق استخرهای محل برگزاری رقابت ها تصاویری را تهیه کرده است.

وی برای این کار به جای غوطه ور شدن در آب با دوربین و لباس شنا از دوربین کنترل از راه دوری استفاده کرده که در داخل استخر محل مسابقه شناگران نصب شده است.

اگر چه استفاده از دوربین های کنترل از راه دور در رقابت های المپیک امری بی سابقه نیست و خبرگزاری رویترز قبلا چنین کاری را انجام داده است، اما سطح فناوری مورد استفاده در المپیک ریو قابل مقایسه با المپیک لندن نیست.

در گذشته برای انجام این کار از دوربین های ثابت شده در آب استفاده می شد و تهیه عکس های مناسب از زیر آب در چنین شرایطی کار دشواری بود. اما دوربین جدید که پهپادی رباتیک است، می تواند به خوبی بر روی سوژه عکاسی متمرکز شود.

این دوربین که Canon 1DX Mark II نام دارد، در درون یک محفظه ضدآب قرار می گیرد و تنظیم قاب عکاسی آن هم با کنترل فاصله کانونی لنز و هم با تغییر موقعیت خود دوربین از طریق جابجا کردن آن در سطح استخر ممکن است. رایانه نصب شده در کنار استخر هم مشاهده هر آنچه دوربین می بیند را ممکن می کند و در نهایت عکاس در لحظه مناسب قاب مناسب را شکار و عکس مورد نظرش را ثبت می کند.

اگر چه این فرایند با آنچه که در ذهن شما از عکاسی ثبت شده متفاوت است، اما برای تهیه عکس های حرفه ای در اماکنی با محدودیت های مشابه استخر مناسب است.

کد خبر 3737177

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha