به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از خبرگزاري فرانسه، اين درخواست به هنگام آغاز يكصد و بيست و ششمين نشست وزيران امور خارجه كشورهاي عضو اتحاديه عرب در قاهره اعلام شد.
شيخ خالد بن احمد آل خليفه وزير امور خارجه بحرين اظهار داشت كه اتحاديه عرب از شوراي امنيت خواهد خواست در روند صلح با هدف ايجاد سازوكار جديد و موثر و كارامد براي فعال سازي آن بر اساس قطعنامه هاي شوراي امنيت وطرح صلح اعراب و اصل زمين در برابر صلح بازنگري كند.
محمد حسين الشعالي وزير مشاور در امور خارجي امارات نيز گفت : ما از شوراي امنيت مي خواهيم تا روند صلح را بر اساس قطعنامه هاي شوراي امنيت و طرح صلح اعراب احيا كند و سازوكاري مشخص و موثرو كارامد براي ازسرگيري فوري مذاكرات و تعيين چارچوب زماني و تضمينهاي بين المللي ايجاد كند.
يك ديپلمات عرب شركت كننده در نشست وزيران امور خارجه عضو اتحاديه عرب گفت كه كميته صلح در اتحاديه عرب ارائه اين درخواست از شوراي امنيت را تصويب خواهد كرد.
يكصد و بيست و ششمين نشست وزراي امور خارجه كشورهاي عضو اتحاديه عرب امروز به ميزباني مصرآغاز شده است
كه طي آن موضوعاتي در 21 بند شامل مسائل مهم و مشترك جهان عرب در راس آن تحريم هاي يكجانبه آمريكا عليه سوريه ، تحولات فلسطين و همچنين مسئله جولان ، اوضاع عراق و حمايت از روند صلح و وحدت و يكپارچگي درسودان مورد بررسي قرار مي گيرد.


نظر شما