جلیل عفتی در گفتگو با خبرنگار مهر لازمه کاهش آسیب های اجتماعی را همکاری همه دستگاه ها بر شمرد و اظهار داشت: دستگاه ها باید در مبارزه با آسیبهای اجتماعی و کاهش آن در زمینه پیشگیری وارد شوند.
وی با بیان اینکه کاهش آسیب های اجتماعی تنها از عهده سازمان بهزیستی بر نمی آید ادامه داد: تربیت و آموزش کودکان و نوجوانان در پیشگیری از آسیب ها در آینده تاثیر بسزایی خواهد داشت که در این زمینه نهادهای آموزشی نقش پررنگی دارند.
مدیر کل بهزیستی یزد با تاکید بر اینکه استفاده از توان مردمی با همکاری بخش خصوصی برای پیشگیری از آسیب های اجتماعی گفت: منشاء و اساس بسیاری از آسیب های اجتماعی افزایش طلاق در سطح جامعه است که باید در این زمینه خود خانواده ها نیز دقت عمل داشته و مواردی را که تخصص لازم ندارند از ورود و مداخله پرهیز کنند.
وی با اشاره به نقش تربیتی در بروز آسیب های اجتماعی و یا کاهش و کنترل آن اضافه کرد: الگوها و رفتار های مناسب برای مراقبت هر دوره سنی ارتباط با اتفاقات غیر طبیعی دارد و احتمال نقص در زندگی افراد در سایر ادوار را افزایش می دهد.
عفتی بیان داشت: موارد تربیتی بارها با آموزش و پرورش مطرح شده اما همچنان در این زمینه عملکرد ضعیفی داریم.
مدیرکل بهزیستی یزد با بیان اینکه عمده مشکلات ما ناشی از عدم وجود مهارت حل مسئله و مهارت های ارتباطی است ادامه داد: آموزش و انجام مهارت های زندگی در نظام آموزشی تاثیر بسیاری در کاهش آسیب ها دارد.
نظر شما