حجت الاسلام فیروز علی خسروی در گفتگو با خبرنگار مهربه سالروز شهادت امام زین العابدین (ع) اشاره کرد و افزود: برنامه های این روز با محوریت یکی از مساجد که به نام امام سجاد(ع) مزین شده برگزار می شود.
وی اظهار کرد: با هماهنگی تمام هیئت هایی که به نام این امام بزرگوار هستند برنامه محوری خواهیم داشت و دفاع از دستاودهای عاشورا به صورت گفتمان در مدارس و محلات و مساجد دنبال می شود و این مهم در راستای تحقق و احیای قیام عاشورا است.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان زنجان گفت: امام سجاد(ع) در واقعه عاشورا بیمار بودند که نتوانستند در جهاد و نبرد با دشمن حضور داشته باشند.
خسروی تاکید کرد: امام سجاد(ع) از عصر عاشورا تا وقتی که اسیران راهی شام میشوند آنان را دلداری و روحیه میدادند ودر واقع مهمترین نقش امام سجاد(ع) بعد از عاشورا آغاز شد و آن ابلاغ پیام عاشورا است.
وی افزود: امام سجاد(ع) با مدیریت تبلیغی، پیام عاشورا را منتشر کردند و باید این پیام امروز هم در جامعه به خوبی تبیین و ترویج شود.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان زنجان به تدبر و تفکر در صحیفه سجادیه اشاره کردو یاد آورشد: تمام مطالب صحیفه سجادیه باید مورد توجه قرار گرفته واین کتاب پر محتوا در جامعه و به ویژه نسل جوان باید به خوبی تبیین شود.
خسروی گفت: حضرت امام مام سجاد(ع) الگوی کاملی از اخلاق بودند و امام سجاد(ع) به دلیل عبادت ها و سجده های طولانی به القاب سجاد و زین العابدین مشهور بودند.
نظر شما