۱۴ آذر ۱۳۹۵، ۱۴:۳۳

مدیر روابط عمومی سازمان آتش نشانی اهواز خبر داد:

برخورد پراید با موتورسیکلت و فوت راکب در مسیر ملاشیه

برخورد پراید با موتورسیکلت و فوت راکب در مسیر ملاشیه

اهواز ـ مدیر روابط عمومی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز گفت: از برخورد پراید با موتورسیکلت و فوت راکب در مسیر ملاشیه خبر داد.

مقصود حق شناس در گفت وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بامداد امروز با تماس به سامانه ۱۲۵ این سازمان از برخورد یک دستگاه خودرو پراید با یک دستگاه موتورسیکلت در مسیر ملاشیه خبر داده شد.

وی افزود: ستاد فرماندهی سازمان بلادرنگ آتش نشانان را با امکانات و تجهیزات مورد نیاز از نزدیکترین ایستگاه به محل حادثه اعزام کرد.

مدیر روابط عمومی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز تصریح کرد: آتش نشانان بلافاصله در محل حاضر، همزمان با قطع برق خودرو و جلوگیری از نشت بنزین ایمن سازی های اولیه محل حادثه را انجام و با به کارگیری ابزار ویژه امداد و نجات در خودرو را باز و مصدومان را به آمبولانس اورژانس منتقل کردند.

حق شناس بیان کرد: متاسفانه در این حادثه دلخراش راکب موتور سیکلت بر اثر شدت جراحات جان خود را از دست داد. همچنین دو سرنشین خودروی پراید و سرنشین دیگر موتورسیکلت مصدوم و توسط آمبولانس اورژانس ۱۱۵ به بیمارستان منتقل شدند.

وی در ارتباط با حادثه دیگر گفت: شب گذشته شهروندان با تماس به سامانه ۱۲۵ستاد فرماندهی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز خبر از تصادف شدید در جاده خلیج فارس (کیلومتر ۱۵) به سمت سربندر را اطلاع رسانی کردند.

مدیر روابط عمومی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز ادامه داد: تیم امداد و نجات آتش نشانی بلادرنگ از نزدیکترین ایستگاه در کمترین زمان ممکن خود را به محل حادثه رسانده و مشاهده کردند یک دستگاه خودروی پراید و یک دستگاه خودروی وانت با هم برخورد و شدت تصادف باعث مجروح شدن چهار سرنشین خودروی پراید و راننده وانت شده است.

حق شناس در پایان یادآور شد: آتش نشانان بلادرنگ همزمان با قطع برق و ایمن سازی محل حادثه با تجهیزات پیشرفته امدادی مصدومان محبوس شده را از خودرو ها خارج و به آمبولانس اورژانس ۱۱۵ مستقر در محل منتقل کردند.

کد مطلب 3840406

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha