به گزارش خبرنگار مهر، محمد بیرجندی ظهر دوشنبه در حاشیه کارگاه آموزشی سازمانهای مردمنهاد در اردبیل به خبرنگار مهر گفت: طبق آخرین آمار بانک اطلاعاتی از این تعداد ۹۱۵ سازمان در حوزه فرهنگی فعالیت دارند.
وی به اشاره به رشد ۴.۱ درصدی تعداد سازمانهای مردمنهاد فعال در امر مبارزه با مواد مخدر و اعتیاد در سال گذشته به نسبت سال ۹۴، افزود: ۱۰۸ سازمان در حوزه درمان و ۷۰ سازمان نیز در حوزه صیانت مشغول به فعالیت هستند.
مدیرکل دفتر توسعه مشارکتهای مردمی و سازمانهای مردمنهاد دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر افزود: علاوه بر این هزار و ۲۵۱ مرکز ترک اعتیاد غیر دولتی نیز در سطح کشور فعال است.
به گفته بیرجندی ۲۱ مرکز نیز در امر صیانت مشغول به فعالیت هستند و در مجموع فعالیت سازمانهای مردمنهاد رو به رشد است.
وی افزود: با هدف تنظیم حمایت از سازمانهای مردمنهاد، سازمانها به سه سطح خدماتی دسته بندی شده اند.
مدیرکل دفتر توسعه مشارکتهای مردمی و سازمانهای مردمنهاد دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر تاکید کرد: در سطح یک سازمانهای با مجوز ملی و ساختار تخصصی قرار گرفته اند.
بیرجندی افزود: در سطح دو سازمانهای مخلی و استانی و در سطح سه نیز سازمانهای تاره تاسیس که به بلوغ عملکردی و تخصصی نزدیک نشده اند، قرار گرفتند.
وی تاکید کرد: تمامی برنامههای توانمندسازی از جمله کارگاه های آموزشی متناسب با سطوح فعالیت سمن ها است.
نظر شما