پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۶ فروردین ۱۳۹۶، ۱۴:۱۷

در جمع خبرنگاران مطرح شد؛

کاهش ۲۰ درصدی استفاده از ناوگان حمل‌ونقل عمومی در لرستان

کاهش ۲۰ درصدی استفاده از ناوگان حمل‌ونقل عمومی در لرستان

خرم آباد - معاون اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان از کاهش ۲۰ درصدی استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی استان در نوروز ۹۶ خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی ملکی صادقی ظهر شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: درمجموع از ۲۵ اسفند ۹۵ تا پانزدهم فروردین ماه امسال ۱۸۶ هزار و ۵۱۴ نفر در قالب ۱۷ هزار و ۷۳۸ سفر از طریق ناوگان حمل و نقل عمومی استان جابجا شده اند.

وی افزود: از این تعداد ۱۰ هزار و ۲۲۳ سفر با ۸۸ هزار و ۲۸۵ مسافر سهم ناوگان درون استانی و ۷ هزار و ۵۱۵ سفر با ۹۸ هزار و ۲۲۹ نفر با استفاده سهم ناوگان حمل و نقل برون استانی بوده است.

معاون حمل و نقل راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان با بیان اینکه ناوگان حمل و نقل عمومی شهرستان خرم آباد با ۶۵ هزار و ۴۷۸ مسافر در قالب ۵ هزار و ۹۸۹ سفر بیشترین تعداد سفر و مسافر استان را در ایام نوروز به خود اختصاص داده است، گفت: بعد از خرم آباد شهرستان های بروجرد با دو هزار و ۶۲۶ سفر و ۳۱ هزار و ۸۹۰ مسافر و نورآباد با هزار و ۹۳۹ سفر و ۱۵ هزار و ۵۶۵ مسافر به ترتیب در رتبه های دوم و سوم جابجایی مسافران نوروزی قرار دارند.

وی با اشاره به توزیع سفرهای نوروزی بین ناوگان مختلف اتوبوس، مینی بوس و سواری گفت: در بخش سفرهای درون استانی بیشترین تعداد سفر با ۶ هزار و ۷۴ مورد مربوط به ناوگان سواری کرایه ای و بیشترین مسافر به تعداد ۶۳ هزار و ۲۸۶ نفر از طریق ناوگان مینی بوس استان جابجا شده است.

ملکی صادقی بیشترین جابجایی و  سفرهای برون استانی را  مربوط به ناوگان اتوبوس دانست و افزود: در ایام نوروز ۹۶ بیش از ۷۹ هزار و ۹۳۱ نفر در قالب ۴ هزار و ۱۹۶ سفر از طریق ناوگان اتوبوس استان جابجا شده است.

وی گفت: درمجموع نسبت به سال گذشته ۲۰ درصد کاهش در تعداد مسافر ناوگان حمل‌ونقل عمومی استان مشاهده می شود که همین آمار در سطح کشور نیز صدق می کند و یکی از دلایل عمده آن افزایش تعداد خودروهای شخصی است.

کد خبر 3953215

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha