۶ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۸:۲۸

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان:

میانگین حقوق کارگران گلستانی پایین‌تر از میانگین کشوری است

میانگین حقوق کارگران گلستانی پایین‌تر از میانگین کشوری است

گرگان- مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان گفت: ۴۰ درصد از جمعیت استان در بخش کارگری فعالیت می‌کنند اما میانگین حقوق کارگران گلستان پایین‌تر از میانگین کشوری است.

به گزارش خبرنگار مهر، سعید مازندرانی عصر چهارشنبه در دیدار نمایندگان جامعه کار و تلاش استان با امام‌جمعه موقت گرگان به مناسبت هفته کار و کارگر، اظهار کرد: از جمعیت یک‌میلیون و ۹۰۰ هزارنفری استان، ۲۴۳ هزار نفر بیمه‌شده تأمین اجتماعی هستند.

وی افزود: به میزان بیمه‌شده‌های تأمین اجتماعی استان کارگرانی وجود دارند که تحت پوشش بیمه قرار ندارند.

وی تصریح کرد: میانگین حقوق کارگران گلستانی پایین‌تر از میانگین کشوری است چراکه صنایع بزرگ و مادر در استان فعال نبوده و بیشتر واحدهای اقتصادی در بخش خدمات مشغول هستند.

مازندرانی خاطرنشان کرد: به‌رغم مشکلات موجود در حوزه حقوق و مزایای کارگری در استان، کارگران گلستانی همراهی خوبی با انقلاب و دولت داشته و تنها استانی هستیم که تحصن، اعتراض و اخراج دسته‌جمعی کارگران نداشته‌ایم.

بررسی ۷ هزار پرونده شکایت کارگری

وی بیان کرد: در سال گذشته هفت هزار پرونده شکایت کارگری در گلستان بررسی شد که ۴۵ درصد آن‌ها را با سازش حل کردیم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان همچنین گفت: به دلیل مشکلات اقتصادی و رکود در سال گذشته سه هزار و ۹۵۰ کارگر گلستانی مجبور به ترک کار و یا اخراج شده‌اند.

به گفته مازندرانی همچنین در سال گذشته به‌منظور توانمندسازی نیروی کار در استان، ۲۷ هزار کارگر توسط فنی و حرفه‌ای گلستان آموزش‌دیده‌اند.

وی اضافه کرد: در گلستان ۵۰۰ تشکل کارگری و کارفرمایی فعالیت می‌کنند که حدود ۴۶۰ مورد از آن‌ها در حوزه کارگری فعال هستند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان بابیان اینکه ۴۰ درصد جمعیت استان در بخش کارگری فعالیت می‌کنند، ادامه داد: هم‌اکنون یک‌میلیون و ۲۳۰ هزار گلستانی تحت پوشش بیمه سلامت هستند که بالغ‌بر ۲۰۰ هزار نفر از آن‌ها تحت پوشش هیچ بیمه‌ای نبوده‌اند.

کد خبر 3963046

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha