به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام سید احمد سجادی ظهر چهارشنبه در نشست خبری به مناسبت افتتاح چهاردهمین دوره نمایشگاه قرآن و عترت در اصفهان با اشاره به اینکه حدود هفت سال پیش در ارتباط با صحبتهای شخصیتهای مختلف در قرآن کریم پژوهشهایی انجام شد، اظهار داشت: در قرآن کریم شخصیتهای مختلفی به صحبت پرداختهاند، ۳۰درصد قرآن کریم شامل صحبت با دیگران و ۵۰ درصد قرآن دارای زمینه صوتی است.
وی افزود: به طور کلی ۲۳۷ شخصیت در قرآن کریم به صحبت پرداختهاند و بر این اساس حضرت محمد حدود ۳۰ صفحه، حضرت موسی ۱۳ صفحه و حضرت ابراهیم ۳ صفحه در قرآن کریم به خط عثمان طه صحبت کردهاند.
مدیر مرکز تحقیقات رایانهای حوزه علمیه اصفهان با بیان اینکه این جنبه از قرآن کریم ما را به این فکر انداخت که ترجمه قران کریم را به شکل نمایشی و صوتی ضبط کنیم، ابراز داشت: بر این اساس نرمافزاری را طراحی کردیم که در آن تمام ترجمه قرآن آورده شده است که این نرم افزار با نام طنین وحی در نمایشگاه قرآن و عترت امسال رونمایی میشود.
وی با بیان اینکه با توجه به کمبود آواهای مرتبط با دین اسلام در طی این پروژه یک هزار و ۱۰۰ آوای اسلامی ساخته شده است، تاکید کرد: این نرمافزار به نوعی ترجمه صوتی تفسیر قرآن کریم است و برای رده سنی نوجوان به بالا ساخته شده است.
حجتالاسلام سجادی با اشاره به اینکه برای طراحی این نرمافزار از روانشناسان مختلف استفاده شده است، بیان داشت:امسال همچنین ۵ نرم افزار با نام های همشاگردی سلام، کودک و رسانه، اتاق شادی، سلامت غنچهها و تراوت غنچهها را برای کودکان طراحی کردیم.
مشکل کمبود فضا برای نمایشگاه قرآن و عترت در اصفهان
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه بر این اعتقادیم که دبیرخانه نمایشگاه قرآن و عترت به منظور تبیین و برنامهریزی دقیق باید فعال باشد، ابراز داشت: در طول سالهای گذشته همواره با مشکل کمبود فضا برای حضور تمامی استانهای علاقهمند به حضور در نمایشگاه روبرو بودهایم و امیدواریم سال آینده با افتتاح محل جدید نمایشگاهها این مشکل رفع شود.
نظر شما