۲۲ خرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۵۶

صورت‌های مالی شرکت نفت ایرانول اعلام شد؛

رشد ۴۹ درصدی سود ایرانول در سال ۹۵ نسبت به سال ۹۴

رشد ۴۹ درصدی سود ایرانول در سال ۹۵ نسبت به  سال ۹۴

صورت‌های مالی شرکت اصلی و تلفیقی حسابرسی نشده شرکت نفت ایرانول (شرانول) برای سال مالی منتهی به ۱۳۹۵/۱۲/۳۰ منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، صورت‌های مالی شرکت اصلی و تلفیقی حسابرسی نشده شرکت نفت ایرانول با اعلام سود سهام صورت سود و زیان تلفیقی به ازای هر سهم ۲۰۳۳ ریال با رشدی برابر با ۴۷ درصد نسبت به سال قبل و شرکت اصلی هر سهم ۲۰۲۵ ریال با رشدی برابر با ۳۹ درصد نسبت به سال قبل در سامانه کدال با نماد شرانول درج شد.

براساس اطلاعات منتشر شده در سیستم کدال بورس اولین پیش بینی سود هر سهم برای سال مالی منتهی به ۳۰/۱۲/۱۳۹۵ شرکت اصلی مبلغ ۱۸۲۹ ریال و آخرین پیش بینی به مبلغ ۱۹۴۶ ریال اعلام شده بود که نهایتا مبلغ ۲۰۲۵ ریال تحقق یافت که نسبت به پیش بینی اول ۱۱ درصد و نسبت به پیش بینی آخر ۴ درصد افزایش نشان می‌دهد.

قابل ذکر است مجموع مبلغ سود خالص تلفیقی معادل ۲/۰۳۳/۰۳۱ میلیون ریال و سود خالص شرکت اصلی مبلغ ۲/۰۲۴/۶۸۶ میلیون ریال با سرمایه ثبت شده به مبلغ ۱/۰۰۰/۰۰۰ میلیون ریال است.

همچنین مجموع سود انباشته تلفیقی شرکت به مبلغ ۲/۸۷۸/۷۷۹ میلیون ریال و سود انباشته شرکت اصلی به مبلغ ۲/۹۰۷/۸۳۳ میلیون ریال بوده که این مبالغ نسبت به مبالغ مشابه در سال قبل به ترتیب از رشدی برابر با ۴۸ درصد در تلفیقی و ۴۷ درصد در شرکت اصلی برخوردار هستند.

کد مطلب 4002443

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha