پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳۱ خرداد ۱۳۹۶، ۲۰:۰۴

مدیرعامل سازمان پارک ها و فضای سبز تبریز:

پارک بزرگ «ائل گلی» یکی از مهمترین نقاط گردشگری تبریز است

پارک بزرگ «ائل گلی» یکی از مهمترین نقاط گردشگری تبریز است

تبریز- مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز تبریز از کاشت ۲۰ هزار گلدان شمعدانی در پارک ائل گلی خبرداد و گفت: پارک بزرگ «ائل گلی» یکی از مهمترین نقاط گردشگری تبریز است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسین حسن زاده ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر ابراز داشت: شمعدانی برای اقتصاد شهری بسیار مقرون به صرفه است و در روزهای استقبال از تابستان و فصل پرگردشگر تبریز، این تعداد شمعدانی با هدف ایجاد محیطی دلپذیر به طور گسترده در اطراف استخر ائل گلی کاشته شده است.

وی با بیان اینکه این گلها با شروع فصل سرما به واحد تولیدات سازمان پارکها و فضای سبز تبریز انتقال می یابد، افزود: پس از آن از طریق نگهداری و تکثیر از طریق قلمه زنی در این محل، افزایش می یابد.

حسن زاده از گل شمعدانی به عنوان گونه ای مقاوم برای اقلیم منطقه یاد کرده و افزود: گل شمعدانی در برابر کم آبی بسیار مقاوم بوده و همچنین تا زمان سرد شدن هوا و حتی بارش برف، مقاومت و ماندگاری خود را حفظ می کند.

وی از این گل ها به عنوان جاذبه ی گردشگری در این فصل از سال یاد کرد.

کد خبر 4011579

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha