پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

در تماس های تلفنی؛

سران مغرب، بحرین و ترکیه ولیعهدی «بن سلمان» را تبریک گفتند

سران مغرب، بحرین و ترکیه ولیعهدی «بن سلمان» را تبریک گفتند

پادشاه مغرب و بحرین و همچنین رئیس جمهوری ترکیه انتصاب «محمد بن سلمان» به عنوان ولیعهد جدید عربستان سعودی را تبریک گفتند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری کویت (کونا)، «محمد ششم» پادشاه مغرب روز چهارشنبه در تماس تلفنی با «محمد بن سلمان» انتصاب وی به عنوان ولیعهد جدید عربستان سعودی را تبریک گفت.

بنا بر بیانیه دیوان پادشاهی مغرب، در این گفتگوی تلفنی بر روابط ریاض-رباط تاکید گردید.

از سوی دیگر «حمد بن عیسی آل خلیفه» حاکم بحرین نیز در تماسی تلفنی انتصاب محمد بن سلمان به ولایت عهدی عربستان سعودی را تبریک گفت.

خبرگزاری بحرین اعلام کرد که حمد بن عیسی در این گفتگوی تلفنی بر عمق روابط تاریخی بین دو کشور تاکید کرده است.

همچنین «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه نیز از دیگر شخصیت هایی بود که طی تماس تلفنی با محمد بن سلمان ولیعهدی وی را تبریک گفت.

گفتنی است که محمد بن سلمان روز چهارشنبه به عنوان ولیعهد جدید ملک سلمان منصوب شد، وی همزمان وزیر دفاع و معاون رئیس شورای وزیران عربستان نیز هست.

این در حالی است که بر طبق وصیت ملک عبدالعزیز آل سعود موسس خاندان سعودی، قدرت از پدر به پسر نمی رسید بلکه میان فرزندان عبدالعزیز جابجا می شد اما به نظر می رسد که ملک سلمان مسیری جدید را در پیش گرفت. ملک سلمان از زمانی که ملک عبدالله درگذشت دست به تغییرات گسترده در مناصب مختلف قدرت در عربستان زد و عرصه را برای نزدیکان خود فراهم کرد.

ناظران و تحلیلگران امور از این رویداد به عنوان زلزله سیاسی و کودتای جانشینی نام می برند. محمد بن سلمان به عنوان چهره ای جنگ افروز در یمن با استفاده از شرایط کنونی و موقعیت پدرش موفق شد که محمد بن نایف را از ولیعهدی کنار بزند.

کد خبر 4011682

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha