پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۷ تیر ۱۳۹۶، ۱۲:۴۸

عذرخواهی یکی از بزرگترین فروشگاه‌های زنجیره‌ای آلمان از مسلمانان

عذرخواهی یکی از بزرگترین فروشگاه‌های زنجیره‌ای آلمان از مسلمانان

عرضه غذای شرقی (اورینتال) با گوشت غیر حلال، یکی از بزرگترین فروشگاه های مواد غذایی در آلمان را وادار به عذرخواهی از مسلمانان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، رایزنی فرهنگی ایران در آلمان به نقل از هافینگتن پست آلمانی خبر از عذر خواهی یکی از بزرگرتین فروشگاه های زنجیره ای در آلمان از مسلمانان داد.

بنا بر این گزارش، یکی از بزرگترین فروشگاه های زنجیره ای در عرضه محصولات غذایی به نام لیدل، مجبور شد بخاطر عرضه یک محصول غیر حلال از مسلمانان عذرخواهی کند. این محصول که با ترکیب اصلی پنیر و مخلفاتی از جمله گوشت غیر حلال (خوک) همراه بود، به عنوان محصول شرقی در فروشگاه ها عرضه شد.

 این عرضه که جزء محصولات ویژه هفته قلمداد می شد، خشم بسیاری از مسلمانان را برانگیخت. بسیاری از مسلمانان در شبکه های مجازی از جمله فیس بوک و توئیتر فروشگاه لیدل و مدیران آن را به شدت مورد انتقاد قرار دادند. بسیاری معتقد بودند که وقتی محصولی با نام شرقی عرضه می گردد، بسیاری به محتویات و مواد تشکیل دهنده آن توجهی نمی کنند. اما از سوی دیگر کاربرانی در حمایت از این فروشگاه اعلام کردند که صرفا واژه شرقی یا اورینت نباید معرف اسلام باشد. بسیاری از مسلمانان در آلمان هستند که مصرف گوشت حلال برای آنها اولویت ندارد. و یا شرق (اورینت) تنها معرف اسلام و مسلمانان نیست. در شرق سایر ادیان و اقوام نیز حضور دارند. این موضوع باعث شد تا برخی از فعالان سیاسی و اجتماعی به آن واکنش دهند.

روپرشت پولنتس سیاستمدار سابق آلمانی در این باره به مسلمانان حق داد و تأکید کرد که باید به قواعد زندگی یکدیگر احترام بگذاریم. مسئولان فروشگاه لیدل در پیامی از مسلمانان عذرخواهی کردند. این اتفاق علاوه بر مسلمانان، گروهی از افراطی های آلمانی را نیز برانگیخت. این افراد مخالف عرضه محصولات (به ویژه در فروشگاه های غذایی بزرگ آلمانی) و تفکیک آنها به حلال و غیر حلال هستند.

کد خبر 4016081

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha