پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۴ تیر ۱۳۹۶، ۲۱:۴۹

نماینده مردم یزد در مجلس خبرگان رهبری:

مسائل فرهنگی در جامعه به درستی مورد توجه قرار نگرفته است

مسائل فرهنگی در جامعه به درستی مورد توجه قرار نگرفته است

یزد ـ نماینده مردم یزد در مجلس خبرگان رهبری گفت: شرایط امروز جامعه نشان می‌دهد که مسائل فرهنگی آنطور که شایسته است در جامعه مورد توجه قرار نگرفته است.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله ابوالقاسم وافی عصر امروز در نشست شورای فرهنگ عمومی استان یزد با اشاره به اینکه مسائل فرهنگی زیربنای تمام مسائل است، اظهار داشت: حتی در کشورهای غیر اسلامی هم نسبت به این موضوع به صورت مستقیم یا غیر مستقیم اذعان و اعتراف دارند.

وی با بیان اینکه قرآن کریم نسبت به مسائل فرهنگی تاکید بسیار زیادی دارد، بیان کرد: الان در جامعه این موضوع را به خوبی احساس می‌کنیم که مسائل فرهنگی در جامعه آنطور که باید و شاید مورد توجه قرار نگرفته است.

نماینده مردم یزد در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه مسائل فرهنگی در دوران کودکی و نوجوانی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است، افزود: در صورتی که بتوانیم فرزندان خود را در دوران ابتدایی و دبیرستان به درستی با تربیت دینی آشنا و همراه کنیم، به طور قطع فرهنگ آنها به درستی شکل می‌گیرد و به سختی این فرهنگ را از دست می‌دهند.

وافی با بیان اینکه زمانی که جامعه ما با ولنگاری فرهنگی روبرو باشد، به طور قطع آسیب‌های اجتماعی افزایش می‌یابد، گفت: مسائل فرهنگی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و در صورتی که به آن توجه نداشته باشیم با مشکل مواجه می‌شویم.

وی با اشاره به اینکه فضای مجازی می‌تواند مورد استفاده‌های مفید قرار گیرد، تصریح کرد: با این وجود کودکان و نوجوانان بیشتر از آنکه با موارد خوب این فضا ارتباط داشته باشند، آسیب‌ها آنها را تهدید می‌کند.

نماینده مردم یزد در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه موضوع حجاب در اسلام هم برای زنان و هم برای مردان وجود دارد، افزود: لازم است که همه مسئولان نسبت به انجام فعالیت‌های فرهنگی در راستای تقویت بنیان خانواده و بهبود وضعیت حجاب قدم بردارند و پس از هر اقدامی نسبت به نتیجه و تاثیر آن اقدام مناسب انجام دهند.

وافی در ارتباط با وضعیت ازدواج و طلاق در استان یزد و کشور گفت: یکی از موضوعاتی که امروز در جامعه سبب کاهش ازدواج و افزایش سن ازدواج جوانان شده، بحث توقعات بالایی است که جوانان دارند در صورتی که می‌توان زندگی را با هزینه کم شروع کرد و همچون گذشتگان پس از ازدواج به پیشرفت رسید.

کد خبر 4031809

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha