پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۵ شهریور ۱۳۹۶، ۱۴:۰۷

مدیرکل تعاون و کار اردبیل:

۸ دهم درصد اشتغال تعاونی‌های کشور در اردبیل به ثبت رسید

۸ دهم درصد اشتغال تعاونی‌های کشور در اردبیل به ثبت رسید

اردبیل – مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل گفت: در حال حاضر تنها هشت دهم درصد از اشتغال تعاونی‌های کشور در استان اردبیل به ثبت رسیده است.

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم رحیمی ظهر چهارشنبه در نشست مشترک با اصحاب رسانه تصریح کرد: هزار و ۵۷۷ تعاون در استان فعالیت دارند که میزان اشتغال آن ۱۳ هزار و ۱۱ نفر است.

وی افزود: در مقایسه با اشتغال تعاونی‌های کشور که بالغ بر یک میلیون و ۶۴۰ هزار نفر است، تنها هشت دهم درصد از شاغلان بخش تعاونی کشور در اردبیل فعالیت دارند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان با اشاره به اینکه ۱.۷ درصد از تعاونی‌های کشور در استان فعال هستند، اضافه کرد: تعداد اعضای تعاونی‌ها نیز با ۸۲۵ هزار نفر شامل ۱.۸ درصد اعضای تعاونی‌ها است.

رحیمی با بیان اینکه مجموع سرمایه‌گذاری تعاونی‌ها ۲۸۵ میلیارد تومان است، ادامه داد: در طول فعالیت دولت یازدهم ۵۲۲ شرکت تعاونی و تنها در سال گذشته ۱۰۰ تعاونی ایجاد شده است.

وی در خصوص تراکم تعاونی‌ها در شهرستان‌ها اضافه کرد: ۴۷۷ تعاونی در اردبیل، ۲۲۸ تعاونی در بیله سوار، ۱۷۱ تعاونی در پارس‌آباد، ۱۷۳ تعاونی در خلخال و ۲۶ تعاونی در سرعین فعال است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان به فعالیت ۵۵ تعاونی در کوثر، ۱۳۱ تعاونی در گرمی، ۱۸۰ تعاونی در مشگین شهر، ۸۰ تعاونی در نمین و ۵۶ تعاونی در نیر اشاره کرد.

رحیمی  افزود: سال گذشته از قبل ستاد تسهیل و رفع موانع تولید ۱۵۷ شرکت تعاونی برای دریافت تسهیلات ثبت‌نام کردند که ۱۰۴ مورد تائید شد و ۳۲ تعاونی توانستند تسهیلات دریافت کنند.

وی مبلغ تسهیلات پرداختی را ۱۴ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان عنوان کرد و گفت: این تسهیلات اشتغال‌زایی برای ۳۴۶ نفر را به دنبال داشته است.

کد خبر 4080401

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha