پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۴:۳۷

مدیرکل امور بانوان استانداری مرکزی:

خدمات رسانی مراکز خیریه و نیکوکاری بایستی ساماندهی شود

خدمات رسانی مراکز خیریه و نیکوکاری بایستی ساماندهی شود

اراک- مدیرکل دفتر امور بانوان استانداری مرکزی گفت: خدمات رسانی مراکز خیریه و نیکوکاری بایستی ساماندهی شود تا شاهد اثرگذاری مثبت این مراکز در جامعه و حمایت مطلوب از نیازمندان باشیم.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از استانداری مرکزی، زهرا فرجی اظهار داشت: اگرچه امروزه در سطح جامعه تعداد زیادی مراکز خیریه و تشکل های بانوان مشغول به خدمات رسانی به افراد نیازمند هستند اما همچنان شاهد جمعیت زیادی از افراد نیازمند به ویژه بانوان و کودکان بی سرپرست و بانوان سرپرست خانوار هستیم.

وی افزود: یکی از مشکلات در این حوزه استفاده چند جانبه افراد نیازمند از موسسات خیریه است که این مشکل علاوه بر ایجاد مسائل مالی برای مراکز خیریه باعث می شود افراد دیگری که نیاز مبرم به دریافت این کمک ها دارند از دریافت این کمک ها محروم بمانند.

مدیرکل دفتر امور بانوان استانداری مرکزی بیان کرد: مقابله با این مشکل و بهره وری بیشتر از این موسسات مستلزم ساماندهی خدمات رسانی این مراکز است که ایجاد یک بانک اطلاعاتی برای برقراری ارتباط میان خیرین و نیازمندان نیز می تواند مثمر ثمر واقع شود و کمیته امداد امام خمینی(ره) یکی از متولیان اجرای این طرح است.

فرجی خاطرنشان ساخت: یکی از مطالبی که باید مورد توجه قرار گیرد گستردگی آسیب های اجتماعی در سطح جامعه است، بنابراین باید زاویه دید ما نیز به همان اندازه این مسائل را دربرگیرد تا با چاره اندیشی بتوانیم در زمینه رفع آسیب های اجتماعی قدم های مثبت برداریم.

وی ادامه داد: خوشبختانه در کشور ما در زمینه کمک به نیازمندان خوب عمل شده اما باید به مسائل زنان آسیب دیده در سطح اجتماع توجه داشته باشیم چرا که بیشتر نیازمند کمک و همراهی هستند.

مدیرکل دفتر امور بانوان استانداری مرکزی تصریح کرد: در همین راستا طرح ایجاد مرکز نیکوکاری زنان به مراکز استان ها ابلاغ شده و پیگیر هستیم که این طرح در استان اجرا و عملی شود و اگر نتایج امیدوار کننده بود در سطح شهرستانی نیز این مراکز را فعال خواهیم کرد.

کد خبر 4100081

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha