به گزارش خبرنگار مهر، سیامک جبارنیا در نشست خبری معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان البرز که پیش از ظهر یکشنبه با محوریت معرفی مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری استان که در بیمارستان کمالی کرج راه اندازی شده است، اظهار کرد: امروزه درمان ناباروری بهصورت یک درمان فوق تخصصی با استفاده از امکانات و تجهیزات منحصربهفرد در مراکز درمان ناباروری ارائه میشود.
وی افزود: زوجهایی که نگران باروری خود هستند با اتلاف وقت میتوانند به این دسته از مراکز مراجعه کنند تا از آخرین خدمات درمان ناباروری بهرهمند شوند.
جبار نیا گفت: متأسفانه در بررسی سوابق زوجهای نابارور کشور با زوجهایی مواجه میشویم که در برخی موارد ۱۵ تا ۲۵ سال، بهصورت متفرقه برای درمان ناباوری خود تلاش کردهاند و اغلب آنها بدون دستیابی به نتیجه، سن باروری خود را ازدستدادهاند.
رئیس بیمارستان کمالی کرج در ادامه با تأکید بر لزوم انتقال دانش درمان ناباوری توسط مراکز ، خاطرنشان کرد: این موضوع در گامهای بعد موردتوجه است اما در گام اول مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری و سقط مکرر در البرز راهاندازی شده است.
وی با اعلام اینکه سالانه ۱۴ هزار نوزاد در بیمارستان کمالی کرج متولد میشود، افزود: امروز بیمارستان کمالی یک بیمارستان جامع زنان به شمار میرود.
جبارنیا گفت: علاوه بر ۴۵ تخت مراقبت ویژه نوزادان که در بیمارستان کمالی وجود دارد، این بیمارستان به بخشهای «آی سی یو»، «سیسییو»، جراحیهای عمومی، اورولوژی و بیماریهای داخلی بانوان نیز مجهز است.
وی با تأکید بر اینکه طی سه سال گذشته در بخش بهینهسازی مراکز درمانی البرز موفقیتهای چشمگیری حاصلشده است، تصریح کرد: تقریباً تمام بیمارستانهای استان نوسازی و یا بازسازی شد.
رئیس بیمارستان کمالی کرج ادامه داد: در حالی طی دو سال گذشته این بیمارستان تنها ۹۰ تخت فعال داشته که اکنون این تعداد به ۲۲۲ تخت رسیده و در ۴۵ روز آینده ۲۳۰ تخت دیگر راهاندازی میشود.
نظر شما