پیام‌نما

تِلْكَ الدَّارُ الْآخِرَةُ نَجْعَلُهَا لِلَّذِينَ لَا يُرِيدُونَ عُلُوًّا فِي الْأَرْضِ وَلَا فَسَادًا وَالْعَاقِبَةُ لِلْمُتَّقِينَ * * * آن سرای [پرارزش] آخرت را برای کسانی قرار می دهیم که در زمین هیچ برتری و تسلّط و هیچ فسادی را نمی خواهند؛ و سرانجام [نیک] برای پرهیزکاران است. * * كه خود ملك عقبى كسى را سزد / كه او از فساد و عُلُو دم نزد

۱۴ آبان ۱۳۹۶، ۱۵:۳۵

رئیس دانشگاه مطرح کرد؛

کاهش درآمد اختصاصی جذب دانشجو در پردیس بین الملل خوارزمی

کاهش درآمد اختصاصی جذب دانشجو در پردیس بین الملل خوارزمی

رئیس دانشگاه خوارزمی با اشاره به محدودیت تخصیص بودجه به دانشگاهها از کاهش درآمد جذب دانشجو در پردیس بین الملل دانشگاه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه خوارزمی، محمد علی سبحان اللهی در جمع مدیران و کارمندان دانشگاه گفت: با توجه به اینکه تعداد پرسنل اداری، بیشتر از استاندارد وزارتخانه است، اگر بودجه سال ۹۷ را بودجه عملیاتی تصویب کنند، مشکل خواهیم داشت.

وی با اشاره به محدودیت تخصیص بودجه به دانشگاه ها و کاهش درآمد اختصاصی حاصل از جذب دانشجو در پردیس بین الملل افزود: اگر نتوانیم با محدودیت ها و تخصیص ها مدیریت کنیم امکان ادامه حیات نخواهیم داشت.

رئیس دانشگاه خوارزمی بر مسئله تقویت وجدان کاری، نظم و حضور فعال و مؤثر تأکید کرد.

کد خبر 4135546

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • امید ۱۲:۴۳ - ۱۳۹۶/۰۸/۱۵
      0 0
      ببخشید خب شهریه رو کمتر کنید و دانشجوی بیشتری جذب کنید. هم شما راضی میشید و هم دانشجو فشار کمتری بهش میاد! واقعا شهریه پردیس خوارزمی در مقایسه با سایر دانشگاه ها گرونه!