پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۳۰ آبان ۱۳۹۶، ۱۲:۴۵

استاندار زنجان خبرداد:

آغاز مجدد فعالیت ۶ واحدتولیدی در زنجان

آغاز مجدد فعالیت ۶ واحدتولیدی در زنجان

زنجان- استاندار زنجان گفت: طی هشت ماهه سال جاری ۶ واحد تولیدی که به دلیل مشکلات تعطیل‌شده بودند باردیگر وارد چرخه تولید شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله درویش امیری صبح سه‌شنبه در جمع خبرنگاران، افزود: در ستاد کارگروه تسهیل و موانع تولید به بحث مشکلات واحدهای تولیدی استان پرداخته می‌شود که تاکنون برکات خوبی هم از این جلسه فراهم‌شده است.

وی اظهار کرد: طی ۸ ماهه سال جاری ۶ واحد تولیدی در استان زنجان که به علت مشکلات تعطیل‌شده بودند با پرداخت تسهیلات وارد چرخه تولید شدند. 

استاندار زنجان گفت: طی سال ۹۲ بسیاری از واحدهای تولیدی کشور و استان در شرایط تعطیلی بودند ولی با فعالیت کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و طرح رونق اقتصادی بسیاری از واحدهای به شرایط مناسبی رسیدند و در سال جاری نیز این حمایت‌ها با جدیت بیشتری ادامه خواهد داشت.

درویش امیری تأکید کرد: عزم دولت برای حل مشکلات واحدهای تولیدی بسیار خوب است و دولت اهتمام جدی به کاهش مشکلات واحدهای تولیدی در کشور دارد.

وی همکاری دستگاه‌های اجرایی با واحدهای تولیدی را بسیار خوب اعلام کرد و یاد آور شد: اهتمام مدیران دولتی در راستای تسهیل شرایط به نفع تولید و اقتصاد استان بوده است.

استاندار زنجان گفت: خوشبختانه طی سال جاری و سال گذشته مشکلات بسیاری از واحدهای تولیدی که به دلایل مختلف تعطیل‌شده بودند با برنامه‌ریزی و مدیریت درست وارد چرخه تولید شدند و تاکنون هم توفیقات خوبی در این زمینه در استان زنجان حاصل‌شده است.

کد خبر 4150343

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha