به گزارش خبرنگار مهر، علی محمد اکبری عصر سه شنبه در شورای فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر با اشاره به اینکه ۱۲۰ واحد مسکونی در روستاهای زلزله زده توسط سپاه قمر بنی هاشم چهارمحال و بختیاری احداث می شود، اظهار داشت: بازسازی شش روستای زلزله زده به استان چهارمحال و بختیاری سپرده شده است.
۹۰ درصد واحد های مسکونی شش روستای زلزله زده تخریب شده است
وی عنوان کرد: ۹۰ درصد واحد های مسکونی در این شش روستای زلزله زده تخریب شده است.
فرمانده سپاه قمربنی هاشم چهارمحال و بختیاری ادامه داد:طی تقسیم بندی های انجام شده، بازسازی شش روستا در استان کرمانشاه به سپاه چهارمحال و بختیاری سپرده شده است.
وی عنوان کرد: سپاه چهارمحال و بختیاری بازسازی روستاهای قالوه دره، دنگی کاک عبداله، ده سفید، کفر باوکه، دنگی عباس و دارزرد طهماسب را بر عهده گرفته است.
کمک های مردمی نقش مهمی در افزایش سرعت ساخت و ساز واحد های مسکونی دارند
فرمانده سپاه قمربنی هاشم چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: بازسازی این روستاها با کمک نیروهای جهادی و نیروهای ساخت و ساز سپاه این استان انجام می شود.
وی ادامه داد: نیروی های سپاه در جمع آوری کمک های مردمی برای زلزله دگان تلاش قابل توجهی داشته اند و گروه ها جهادی با ایجاد پایگاه های جمع آوری کمک های مردمی نقش پر رنگی در کمک به زلزله زدگان داشته اند
فرمانده سپاه قمربنی هاشم چهارمحال و بختیاری در ادامه تاکید کرد: کمک های مردمی نقش مهمی در افزایش سرعت ساخت و ساز واحد های مسکونی در این روستاها دارد.
ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاه مورد توجه قرار گرفته است
وی در ادامه بیان کرد: برگزاری برنامه های فرهنگی حوزه امر به معروف و نهی از منکر در چهارمحال و بختیاری در سالجاری افزایش یافته است.
فرمانده سپاه قمربنی هاشم چهارمحال و بختیاری ادامه داد: باید تلاش شود که فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در جامعه نهادینه شود.
وی اظهار داشت: ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاه های استان چهارمحال و بختیاری مورد توجه قرار گرفته است.
فرمانده سپاه قمربنی هاشم چهارمحال و بختیاری ادامه داد: هم اکنون برنامه های فرهنگی امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاه های علوم پزشکی، پیام نور، علمی کاربردی و... برگزار شده است.
نظر شما