۱۷ آذر ۱۳۸۵، ۱۲:۰۴

رئیس موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی خبر داد :

تهیه سامانه آماری آموزش عالی / رتبه بندی دانشگاه های ایران و جهان اسلام

تهیه سامانه آماری آموزش عالی / رتبه بندی دانشگاه های ایران و جهان اسلام

سامانه آماری آموزش عالی کشور تا پایان سال 86 به اتمام می رسد و مجموعه اطلاعات آموزش عالی به طور یکجا موجود خواهد بود.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر "عزیزالله معماریانی" - رئیس موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی روز گذشته در گردهمایی معاونین آموزشی دانشگاه های کشور با بیان اینکه پیش بینی می شود در 20 سال آینده 60 هزار تولید علمی در کشور داشته باشیم، گفت: رتبه بندی دانشگاه های ایران و همچنین جهان اسلام نیز در موسسه پژوهش و برنامه ریزی در دست اجرا است و تا 10 روز آینده سیستم مربوط به آن پایان می یابد.

وی گفت: سیستم ارزیابی کیفیت آموزشی اساتید نیز در سال 1379 در دانشگاه تربیت مدرس با موفقیت انجام شد و اکنون به صورتی هوشمند در سایر دانشگاه انجام می شود.

رئیس موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی با اشاره به برنامه های آینده موسسه گفت: نرم افزار نظام برنامه ریزی استراتژیک در حال تهیه است و به زودی به دانشگاه ها ارسال می شود. همچنین سیستم منابع نیروی انسانی نیز با همکاری وزارت کار طراحی می شود.

معماریانی اظهار داشت: همچنین مطالعات آمایش سرزمین آموزش عالی نیز تحت نظر دفتر گسترش آموزش عالی تهیه می شود و مفاد برنامه پنجم توسعه نیز در دست بررسی است.

کد خبر 417989

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha