دیدار «سلیم الجبوری» با نماینده سازمان ملل در عراق

دیدار «سلیم الجبوری» با نماینده سازمان ملل در عراق

رئیس پارلمان عراق با نماینده ویژه سازمان ملل در این کشور دیدار کرد و با وی در خصوص آخرین تحولات سیاسی و امنیتی عراق به بحث و تبادل نظر پرداخت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه سومریه نیوز، سلیم الجبوری رئیس پارلمان عراق با «یان کوبیچ» نماینده ویژه سازمان ملل در این کشور، دیدار و گفتگو کرد.

بر اساس این گزارش، دو طرف در جریان این دیدار در خصوص آخرین تحولات سیاسی و امنیتی عراق بحث و تبادل نظر کردند.

الجبوری در این دیدار گفت: عراق انتظار نقش آفرینی بیشتر سازمان ملل در بازسازی شهرهای آسیب دیده در نتیجه اقدامات تروریستی را دارد.

وی همچنین از عزم پارلمان برای تعدیل قانون انتخابات و اتخاذ ساز و کارهایی جهت برگزاری آن در موعد مقرر خبر داد.

الجبوری همچنین بر لزوم ادامه حمایت های جهانی از عراق در امدادرسانی به آوارگان و فراهم کردن زمینه بازگشت آنها به خانه و کاشانه خود در سریع ترین زمان ممکن تأکید کرد.

از سوی دیگر، کوبیچ نیز در این دیدار گفت: سازمان ملل با کمک نهادهای بین الملل تلاش می کند زمینه برای بازگشت آوارگان به مناطق آزادشده عراق را فراهم کند.

کد مطلب 4192791

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha