پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۸ دی ۱۳۹۶، ۱۰:۰۵

در گفتگو با مهر اعلام شد:

استقرار اکیپ دائمی راهداری در کندوان/حضور ۶۰ راهدار در محور

استقرار اکیپ دائمی راهداری در کندوان/حضور ۶۰ راهدار در محور

کرج - مدیر راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان البرز از استقرار اکیپ‌های دائمی راهداری در دهانه جنوبی تونل کندوان تا کرج خبر داد.

عباس صفری در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه طبق پیش بینی هواشناسی به سبب کاهش باران در فصل پاییز و زمستان، بهاری پر بارش را در پیش رو خواهیم داشت، اظهار کرد: احتمال بارش نزولات آسمانی در ایام تعطیلات نوروز طی سال آتی بیشتر از سال‌های گذشته است.

وی با اعلام اینکه شرایط بارش برف و باران در محورهای کوهستانی نسبت به دشت بسیار متفاوت است که این امر برخی اقدامات را با سختی بیشتری همراه می سازد، افزود: بدون شک محور کوهستانی و پرترد کرج - چالوس نیز از این قاعده مستثنی نیست.

آماده باش نیروهای راهداری در محور چالوس

مدیر راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان البرز با اشاره به آماده باش نیروهای راهداری در این ایام، خاطرنشان کرد: چهار اکیپ راهداری به صورت شبانه روز و ۲۴ ساعته در محور کرج - چالوس در حالت آماده باش قرار دارند تا در صورت نیاز نسبت به ارائه خدمات لازم به مردم و مسافران وارد عمل شوند.

صفری با اشاره به اینکه یک طرفه شدن محور کرج - چالوس در روزهای پایانی هفته سبب خواهد شد خدمات رسانی در این ایام با مشکل مواجه شود چرا که نمی توان خلاف جریان خودروهای عبوری از این مسیر حرکت کرد، گفت: بدین منظور اکیپ های راهداری از دهانه جنوبی تونل کندوان تا کرج و در نقاط مختلف استقرار پیدا خواهند کرد.

استقرار ۶۰ راهدار در محور کوهستانی کرج - چالوس

مدیر راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان البرز تاکید کرد: در این ایام چهار اکیپ راهداری به صورت دائمی در قالب ۶۰ نیروی راهدار و اپراتور به صورت ۲۴ ساعته و شیفتی آماده خدمت رسانی به مسافران خواهند بود.

وی با اشاره به اینکه خوشبختانه در سطح استان دپوی شن و نمک به گونه ای است که آمادگی لازم از این حیث به صورت کامل وجود دارد تا در صورت بارش باران و برف بتوان سطح سرویس مناسبی را به هم وطنان ارائه داد، افزود: شرایط خاص ترافیکی البرز به گونه ای است که باید همزمان برای بارش برف، کنترل جریان ترافیکی را مد نظر قرار داد.

کد خبر 4193895

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha