پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۴ دی ۱۳۹۶، ۱۲:۴۸

فرمانده انتظامی بهار عنوان کرد:

کشف ۳۰۰۰ قوطی تنباکوی قاچاق در شهرستان بهار

کشف ۳۰۰۰ قوطی تنباکوی قاچاق در شهرستان بهار

بهار - فرمانده انتظامی شهرستان بهار از کشف ۳ هزار قوطی تنباکوی قاچاق در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ بزرگعلی نوری در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: در پی کسب خبر مبنی بر تردد خودرو حامل تنباکوی قاچاق در محورهای مواصلاتی این شهرستان از سمت استان های همجوار، ماموران انتظامی صالح آباد به محل اعزام شدند.

وی افزود: در این راستا ماموران یک دستگاه خودرو پژو را متوقف کردند.

سرهنگ بزرگعلی نوری بیان کرد: طی بازرسی های صورت گرفته از این خودرو، ۳ هزار قوطی تنباکو میوه ای خارجی و غیر بهداشتی قاچاق به ارزش ۴۵۰ میلیون ریال کشف شد.

فرمانده انتظامی شهرستان بهار گفت: در این خصوص ۲ نفر قاچاقچی غیر بومی دستگیر و با تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شدند.

کشف ۱۴۰ رأس دام فاقد مجوز در شهرستان بهار

سرهنگ بزرگعلی نوری همچنین از کشف ۱۴۰ راس دام فاقد مجوز در شهرستان بهار خبر داد.

وی گفت: ماموران یگان امداد شهرستان بهار، حین کنترل خودروهای عبوری یک دستگاه کامیون حامل احشام را برای بررسی متوقف کردند.

وی افزود: طی بررسی های صورت گرفته مشخص شد این محموله احشام که تعداد آن ۱۴۰ راس انواع دام بود، فاقد هرگونه مجوز های رسمی بوده و از استان های مرزی و غرب کشور برای فروش بارگیری شده است.

سرهنگ نوری ادامه داد: ارزش ریالی دام های توقیف شده توسط کارشناسان، ۱ میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال برآورد شده است.

فرمانده انتظامی شهرستان بهار گفت: دام های توقیف شده تحویل دامپزشکی شهرستان و متهمان با تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شدند.

کد خبر 4199243

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha