پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ دی ۱۳۹۶، ۹:۵۹

وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد:

فعالیت نیمی از واحدهای صنعتی کشور با ظرفیت بالا/رشد ۵ درصدی صنعت

فعالیت نیمی از واحدهای صنعتی کشور با ظرفیت بالا/رشد ۵ درصدی صنعت

کرج - وزیر صنعت، معدن و تجارت از رشد پنج درصدی در حوزه صنعت کشور خبر داد و گفت: نیمی از واحدهای صنعتی در کشور با ظرفیت بالا مشغول به کار هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد شریعتمداری در بازدید از واحدهای تولیدی و صنعتی شهرستان نظرآباد که صبح شنبه انجام شد، با بیان اینکه امیدوارم حضور معاون اول رئیس جمهور در این قبیل از مراسم ها ایجاد اشتیاق فعالان صنعتی را به همراه داشته باشد، اظهار کرد: طی سال های گذشته صنعت کشور از جمله در عمر دولت تدبیر روند رو به رشد خود را طی کرده است.

شریعتمداری در ادامه اضافه کرد: رشد منفی ۱۰ درصد بخش صنعت با رشد ۵ درصد طی سال جاری مواجه شده است.

افزایش ۲۳ درصدی میزان تقاضا برای ایجاد واحدهای صنعتی

وی صدور جوازهای تاسیس مراکز صنعتی را عامل روند رشد صنعت در کشور دانست و افزود: از ابتدای سال تا کنون میزان تقاضا برای ایجاد واحدهای صنعتی ۲۳ درصد افزایش یافته است.

وی از صدور یک‌هزار و ۲۵۶ پروانه بهره برداری شرکت های صنعتی در سال جدید خبر داد و گفت: استان البرز هفتمین پایگاه صنعتی کشور است.

شریعتمداری با تاکید بر اینکه بالغ بر ۵۰ درصد واحدهای صنعتی در کشور با ظرفیت بالا مشغول به کار هستند، اظهار کرد: خوشبختانه اشتیاق کار واحدهای صنعتی روندی رو به رشد دارد.

وی از افزایش چشمگیر رویش در حوزه صنعتی کشور خبر داد و گفت: بیش از ۸۴ هزار واحد صنعتی در سطح کشور مشغول به کار هستند که از این میان یک‌هزار و ۴۰۰ واحد صنعتی با شرایط نامطلوبی مواجه هستند. برای بهبود شرایط این واحد ها طرح رونق تولید آغاز شده است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت از ارتقاء استان البرز از رتبه ۲۷ به رتبه اول جذب سرمایه و تسهیلات رونق تولید خبر داد و افزود: متاسفانه واحدهای صنعتی با نرخ سود ۱۸ و ۲۲ درصدی در بخش توسعه با مشکل مواجه هستند.

وی با تاکید براینکه نرخ بازده در صنعت به گونه ای نیست که بتواند سود ۲۳ درصدی را تحمل کند، گفت: تامین یارانه سود تسهیلات برای واحدهای تولیدی ضروری است. اشتیاق سیستم های بانکی برای فعالیت های بلند مدت محدود است به همین منظور امیدواریم بتوانیم در راستای مرتفع کردن این مشکل گام برداریم.

شریعتمداری با بیان‌ اینکه نام شهرک های صنعتی استان البرز از قانون رفع موانع تولید در خصوص شعاع ۱۲۰ کیلومتری از قلم افتاده است‌، تصریح کرد: امید داریم با رعایت تمام مسائل زیست محیطی بتوانیم این استان را به عنوان یکی از فعال ترین استان ها در بخش صنعت معرفی کنیم.

کد خبر 4204407

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha