۱ بهمن ۱۳۹۶، ۱۳:۴۹

فرمانده انتظامی داورزن خبر داد:

کشف ۲۳ تن چوب قاچاق در سبزوار

کشف ۲۳ تن چوب قاچاق در سبزوار

سبزوار- فرمانده انتظامی داورزن از توقیف یک دستگاه خودرو حامل ۲۳ تن چوب قاچاق در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ سید جمال معتمد الشریعتی ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: شنبه شب تیم گشت کلانتری مرکز این فرماندهی هنگام کنترل خودروهای عبوری درحوزه استحفاظی به یک دستگاه ولوو زرد رنگ حامل چوب مشکوک شدند.

وی افزود: ماموران گشت کلانتری مرکز پس از بررسی مدارک بار خودرو که از شهرستان سبزوار به مقصد یکی از استان های شمالی کشور بارگیری شده بود مقدار ۲۳تن چوب درخت صنوبر قاچاق و فاقد هرگونه مجوز حمل از اداره منابع طبیعی کشف کردند.

فرمانده انتظامی داورزن با بیان اینکه ارزش محموله کشف شده ۴۰۰ میلیون ریال برآوردشده است گفت: خودرو ولوو توقیف و فرد متخلف با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شد.

وی با اشاره به پیامدهای ناشی از قطع بی رویه درختان و قاچاق فرآورده های جنگلی تاکید کرد: از مردم درخواست می شود برای جلوگیری از سودجویی های افراد فرصت طلب با پلیس همکاری کنند و درصورت شناسایی افرادی که اقدام به تاراج منابع ملی می کنند مراتب را در اسرع وقت به مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ اعلام کنند.

کد خبر 4205897

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha