پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

پادشاه اردن:

ترجیح می‌دهم در مسئله روابط با اسرائیل به نیمه پُر لیوان نگاه کنم

ترجیح می‌دهم در مسئله روابط با اسرائیل به نیمه پُر لیوان نگاه کنم

«عبدالله دوم» پادشاه اردن در سخنانی تأکید کرد که ترجیح می دهد در روابط با اسرائیل به نیمه پُر لیوان نگاه کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، «عبدالله دوم» پادشاه اردن در سخنانی تأکید کرد: در روابط با اسرائیل، ترجیح می دهم که به نیمه پُر لیوان نگاه کنم.

بر اساس این گزارش، وی همچنین گفت: حتی پس از بحران ایجاد شده به دنبال شناسایی قدس به عنوان پایتخت اسرائیل، باز هم می توان در مسیر یافتن راهکار سیاسی برای پایان منازعه فلسطین و اسرائیل گام برداشت. 

پادشاه اردن افزود: راه حل دو دولت برای خروج از بحران کنونی اهمیت دارد. منازعه فلسطین و اسرائیل منبع عدم ثبات در منطقه است.

وی همچنین نسبت به این مسئله که تصمیم آمریکا علیه قدس جزئی از راه حل برای فلسطین باشد، ابراز نگرانی کرد.

کد خبر 4209179

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha