به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام ابراهیم سبزه کار ظهر شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه بیش از ۸۰۰ برنامه فرهنگی، هنری در کمیته مساجد برگزار خواهد شد، اظهار کرد: از مجموع برنامه ها ۸۰ برنامه توسط بسیج محلات، ۱۵ برنامه توسط حوزه هنری و ۷۰ برنامه توسط کانون های مساجد استان برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه زمانی که دل در گرو خداوند داشته باشیم قطعا در تمامی ابعاد زندگی به کمال و سعادت خواهیم رسید، افزود: برای رسیدن به هدف در زندگی از هر وسیله ای نباید استفاده کنیم و هدف نباید وسیله را توجیه کند.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی، هنری مساجد خراسان جنوبی با اشاره به اینکه برای پاسخ به شبهاتی در خصوص انقلاب و فجر باید برنامه ریزی دقیقی داشته باشیم، گفت: برگزاری نشست ها و سخنرانی های بصیرتی و همچنین صحبت هایی که ذهن مردم را روشن می کند از اولویت های کمیته فرهنگی و هنری مساجد در طول دهه فجر است.
وی بیان کرد: سال گذشته برای اولین بار جشن انقلاب در روستاهای مرزی برگزار شده بود که خوشبختانه امسال نیز این برنامه در دهستان لانو همراه با مسابقات غذاها و بازی های بومی و محلی برگزار خواهد شد.
حجت الاسلام سبزه کار با بیان اینکه باید به روستاها و مناطق مرزی توجه داشته باشیم چراکه اگر این روستاها خالی از سکنه شوند مشکلات امنیتی در پی خواهد داشت، عنوان کرد: برگزاری مسابقات متعددی از جمله وبلاگ نویسی، داستان نویسی، دل نوشته و عکس حماسه حضور از دیگر برنامه های کمیته در ایام دهه فجر است.
وی با اشاره به اینکه شب شعری در کانون فرهنگی حضرت علی اکبر (ع) شهرستان بیرجند برگزار خواهد شد، بیان کرد: اجرای تئاتر مذهبی پیرامون زندگی حضرت زهرا (س)، نشست بصیرتی نقش زن در پیروزی انقلاب اسلامی، راه اندازی میز خدمت در شش منطقه محروم شهر، اجرای طرح کبوتران حرم و برگزاری یادواره شهدای گمنام از جمله برنامه های شاخص کمیته فرهنگی و هنری مساجد در ایام دهه فجر در استان خواهد بود.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی، هنری مساجد خراسان جنوبی با بیان اینکه ۱۲ کانون فرهنگی در ایام دهه فجر نیز در سطح استان افتتاح خواهد شد، افزود: تعداد ۱۱ کتابخانه طی دهه فجر امسال میزبان ۱۱ خانواده شهدا خواهند بود.
نظر شما