پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۸ بهمن ۱۳۹۶، ۱۴:۲۲

رئیس راهداری رزن عنوان کرد:

انجام ۷۰۰ تن نمک‌پاشی در سطح جاده های شهرستان رزن

انجام ۷۰۰ تن نمک‌پاشی در سطح جاده های شهرستان رزن

رزن -رئیس راهداری و حمل و نقل جاده ای رزن از امدادرسانی به ۶۸ نفر از رانندگان درراه مانده درمحورهای دمق، گرمک و رزن خبر داد و گفت: ۷۰۰ تن نمک‌پاشی در سطح جاده های شهرستان رزن انجام شده است.

علی علی اکبری در گفتگو با خبرنگار مهر از امدادرسانی به ۶۸ نفر از رانندگان در راه مانده در محورهای دمق، گرمک و رزن خبر داد و گفت: ۷۰۰ تن نمک‌پاشی در سطح جاده های شهرستان رزن انجام شده است.

علی اکبری اظهار داشت: بارش برف از شب گذشته تاکنون موجب لغزندگی سطح جاده ها شد که راهداران این شهرستان برای امداد رسانی از آغاز ریزش نزولات جوی در محورهای مواصلاتی حضور داشتند.

وی افزود: اکیپ های راهداری با پاشیدن شن و نمک در مسیر راهها و پاک کردن علائم راهنمایی و رانندگی به رانندگان که در راه مانده بودند کمک کرده و محورها را پاک سازی کردند.

علی اکبری عنوان کرد: هم اکنون محورها باز و تردد با احتیاط انجام می شود اما به لحاظ لغزنده بودن سطح محورها توصیه می شود رانندگانی که قصد عبور در محورها را دارند نهایت دقت را در رانندگی داشته باشند.

رئیس راهداری رزن ادامه داد: در عملیات بازگشایی راه ها از روز گذشته تاکنون ۷۰۰ تن نمکپاشی در سطح جاده های این شهرستان انجام شده است.

وی با بیان اینکه هم اکنون همه راه های اصلی باز و تردد در آن مشکلی ندارد، اضافه کرد: ۹۵ درصد راه های روستایی این شهرستان باز است و بقیه مسیرها نیز در حال بازگشایی هستند.

کد خبر 4212441

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha