پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۸ بهمن ۱۳۹۶، ۲۲:۱۰

دو سناتور آمریکائی ابراز امیدواری کردند:

طرح ممانعت از اخراج «رابرت مولر» توسط ترامپ در کنگره تصویب شود

طرح ممانعت از اخراج «رابرت مولر» توسط ترامپ در کنگره تصویب شود

دو سناتور آمریکائی ابراز امیدواری کردند بتوانند طرحی را در کنگره به تصویب برسانند که بر اساس آن ترامپ دیگر نتواند بازپرس ویژه پرونده دخالت ادعائی روسیه در انتخابات سال ۲۰۱۶ را اخراج کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، به دنبال افشای تصمیم یک سال گذشته دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا پیرامون برکناری «رابرت مولر» بازپرس ویژه پرونده دخالت ادعائی روسیه در انتخابات سال ۲۰۱۶ ریاست جمهوری این کشور، دو قانونگذار آمریکائی امروز یکشنبه در اظهاراتی اعلام کردند که به دنبال تصویب طرحی در کنگره هستند که بر اساس آن ترامپ دیگر اختیاری برای برکناری وی نداشته باشد.

بر این اساس، «سوزان کالینز» (Susan Collins) و «لیندسی گراهام» (Lindsey Graham) دو سناتوری هستند که اعلام کردند از گزارش های منتشره درباره درخواست ترامپ از وکیل کاخ سفید برای همکاری با مقامات وزارت دادگستری این کشور پیرامون اخراج بازپرس ویژه پرونده دخالت ادعائی روسیه در انتخابات دو سال گذشته ریاست جمهوری آمریکا ابراز نگران و ناراحت هستند.

این دو سناتور امروز در مصاحبه هائی جداگانه اعلام کردند که امیدوارند بتوانند مصوبه حمایت از «رابرت مولر» را فردا به تصویب برسانند.

این در حالیست که رئیس جمهوری آمریکا قرار است سه‎شنبه‎ شب هفته جاری برای ارائه نخستین سخنرانی سالانه خود به کنگره آمریکا ‏‌برود.

کد خبر 4212883

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha