به گزارش خبرنگار مهر، هادی پژوهش جهرمی بعد از ظهر چهارشنبه در همایش سلامت اداری و مبارزه با فساد افزود: فساد همزاد با حکومت ها و دولت ها است و دنیا با آن درگیر است اما کشورهای در حال توسعه بیشتر درگیر هستند.
وی ادامه داد: جلسات و سخنان زیادی در خصوص مبارزه با فساد برگزار شده اما تاکنون بی فایده بوده اما امروز شاهدیم که اتاق بازرگانی ورود کرده است.
معاون امنیتی، سیاسی و اجتماعی استاندار فارس یادآور شد: امروز نارضایتی اجتماعی وجود دارد و دیگر نمی توان آن را کتمان کرد و حتی بخشی از اعتراضات به فساد اداری است.
پژوهش افزود: همه تاکنون درد را گفته اند و هیچکس نسخه ای نپیچیده که امروز شاهدم قرار است از خودمان مبارزه با فساد را شروع کنیم.
وی تصریح کرد: هرکس باید از خود و بخش خود مبارزه با فساد را شروع کرد فساد قانونی، اداری، سیاسی و... در جهان وجود دارد و فساد قانونی و سیاسی در کنار هم فساد اداری ایجاد می کند پس باید اولویت های فساد را مد نظر قرار داد.
معاون استاندار فارس تاکید کرد: باید بگوییم و به دنبال رفع آن باشیم که اگر نگوییم فردا شاهد اعتراضات خواهیم بود.
پژوهش افزود: در این بحث نباید به دنبال معلول باشیم و در این راه باید نقش همه دستگاه های دولتی و خصوصی مشخص شود.


نظر شما