پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۳ بهمن ۱۳۹۶، ۲:۰۰

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس:

سرانه ای با وجود ۸۰ هزار اتباع بیگانه به رفسنجان تعلق نمی گیرد

سرانه ای با وجود ۸۰ هزار اتباع بیگانه به رفسنجان تعلق نمی گیرد

رفسنجان-نماینده مردم رفسنجان و انار گفت: با وجود ۸۰ هزار نفر اتباع بیگانه در رفسنجان هیچگونه سرانه ای به رفسنجان تعلق نمی گیرد در حالی که جمعیت اتباع بیگانه رفسنجان از بسیاری از شهرستانهاست.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد انارکی‌محمدی پنجشنبه شب در مراسم افتتاح طرح‌های مس سرچشمه با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت و ارتباط ویدیو کنفرانس با رئیس‌جمهور در سالن فجر مجتمع مس سرچشمه اظهار داشت: در این مجتمع نیروهای انسانی پرتلاشی هستند که این حماسه‌ها را می‌آفرینند و باید به فکر آنها نیز باشیم.

وی بیان داشت: با وجود مشکلات زیست‌محیطی و آلایندگی به ویژه روستاهای نزدیک این مجموعه مردم منطقه انتظار دارند نگاه ویژه‌ای به آنها بشود و به آنها کمک شود.

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ۹۰ هزار هکتار باغات پسته در رفسنجان و انار وجود دارد که به دلیل خشکسالی بسیاری از آنها رو به خشک‌ شدن هستند و تحریم‌ها هم در بحث سموم و نهاده‌های کشاورزی اثرگذار بوده است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی افزود: ما قیمت جهانی پسته را از دست دادیم اما در این دولت داریم جایگاه خودمان را پیدا می‌کنیم و با آغاز مبادلات بانکی اقدامات خوبی در حال انجام است.

انارکی محمدی یادآور شد: تنها درآمد مردم این منطقه از راه پسته است اما با این مشکلات و هزینه‌های تولید و تسهیلات بانکی که وجود دارد نیاز است فکری به حال اشتغال مردم این منطقه شود.

وی عنوان کرد: انتظار داریم مس که بزرگترین شرکت ما است بخشی از اشتغال ما را کمک کند.

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی ابراز کرد: در بحث اقتصاد مقاومتی شرکت مس معین اقتصادی شهرستان‌های رفسنجان، انار و شهربابک است که می‌طلبد سرعت بیشتری برای ایجاد اشتغال در صنایع پایین‌دستی داشته باشد.

انارکی محمدی تأکید کرد: با وجود ۸۰ هزار تبعه افغانستانی در رفسنجان اما هیچگونه سرانه ای به رفسنجان تعلق نمی گیرد در حالی که جمعیت اتباع بیگانه رفسنجان از بسیاری از شهرستانها بیشتر است. یک مهمانشهر در این شهر تعریف شده که از سال گذشته فقط یک دیوار توانستیم دور آن ایجاد کنیم.

وی ادامه داد: در بحث سوخت، جاده، نان، آب، برق و همچنین در دانشگاه‌ها  و مدارس تعداد زیادی دانشجو و دانش‌آموز ابتاع تحصیل می‌کنند که سرانه‌ای برای آن‌ها درنظر گرفته نشده است.

کد خبر 4216693

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha