به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام رضا کاظم لو روز سه شنبه در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی استان با اشاره به سابقه تاسیس مدارس علمیه خواهران در استان گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی با تدبیرهوشمندانه امام راحل (ره) زمینه تعلیم و تربیت بانوان به عنوان گروهی نقش آفرین و تعیین کننده در حوزه های علمیه فراهم شد و تحت نظارت شورای سیاستگذاری راه اندازی شد.
وی افزود: در راستای تحقق رهنمودهای مقام معظم رهبری با راهبرد اصلی گسترش و فراگیر کردن آموزش علوم اسلامی و حوزوی امکان تحصیل خواهران متدین و مشتاق در۵۰۰ واحد آموزشی و تربیتی سراسر کشور فراهم شده است.
حجت الاسلام کاظم لو بیان کرد: در استان شش مرکز حوزه علمیه خواهران وجود دارد که در حال حاضریک هزار و۴۰۰ نفر در این مدارس مشغول تحصیل دروس حوزوی هستند که از این تعداد یک هزار و۲۵۰ نفر در مقطع کارشناسی و ۱۵۰ طلبه نیز در مقطع کارشناسی ارشد حضور دارند.
مدیر حوزه علمیه خواهران قزوین بیان کرد: در حال حاضر سه مرکز آموزشی حوزه خواهران در شهر قزوین فعال است و سه مرکز دیگر نیز در آبیک، تاکستان و بوئین زهرا مشغول فعالیت هستند.
وی از فعالیت شش کانون «حیات طیبه» با محوریت رفع آسیبهای اجتماعی در قزوین خبر داد و تصریح کرد: این کانونها شامل یاوران نماز، اقتصاد مقاومتی، تحکیم خانواده، تفسیر قرآن، عفاف و حجاب و خادمان رضوی است که تحت نظر اساتید قم اداره می شود و برنامههای آن غیر از دروس آموزشی حوزه است.
وی، تربیت بانوان عالمه، بصیر و متخلق به اخلاق اسلامی و پرورش متخصصان کارآمد برای تبلیغ و ترویج فرهنگ اسلامی را از اهداف تحصیل در حوزه های علمیه خواهران عنوان کرد.
حجت الاسلام کاظم لو معاونت پژوهش را یکی از ارکان آموزشی رادانست و اظهار کرد: تعلیم و تربیت در حوزههای علمیه به صورت مدرن و پژوهش محور است.
مدیر حوزه علمیه خواهران قزوین افزود: پنج مرکز حوزوی در مقطع کارشناسی در حال فعالیت است و در یک موسسه آموزش عالی حوزوی نیز در سه رشته تفسیرعلوم قرآنی، فقه و اصول و کلام با گرایش امامت تدریس صورت می گیرد.
حجت الاسلام کاظم لو از راه اندازی حوزه علمیه درشهر الوند خبر داد و افزود: این حوزه علمیه برای مهرماه سال آینده نیز آماده پذیرش دانشجو خواهد بود.
نظر شما