پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۴ بهمن ۱۳۹۶، ۱۸:۴۲

هوای لرستان در وضعیت بسیار خطرناک + فیلم

رنگ‌پریدگی آسمان پلدختر در هجوم ریزگردها؛ نفس خرم‌آباد بند آمد

رنگ‌پریدگی آسمان پلدختر در هجوم ریزگردها؛ نفس خرم‌آباد بند آمد

خرم‌آباد- ریزگردها لحظه‌به‌لحظه عمق حضور خود در آسمان شهر پلدختر را پررنگ‌تر می‌کنند و در خرم‌آباد نیز آلودگی هوا به ۱۷ برابر حد مجاز رسیده است.

خبرگزاری مهر- گروه استان‌ها: پلدختر امروز شاهد یکی از آلوده‌ترین روزهای خود در سال جاری بود تا مردم ماندن در خانه‌ها را به هر چیز دیگری ترجیح دهند، این در حالی است که گردوغبار حتی با ورود به منازل افراد از طریق در و پنجره‌ها ماندن در خانه را هم برای مردم سخت کرد.

گزارش میدانی مهر از سطح شهر حکایت از یک روز پرغبار برای مردم پلدختر بود. لباس‌های خاکی، ماشین‌های خاکی و گردوغبار روی برگ‌های درختان همه فاجعه‌ای را که در این شهرستان می‌گذرد فریاد می‌زدند.

ورود موج جدیدی از گردوغبار آلودگی با غلظت بالا و شدید ناشی از بروز ریز گردها از صبح امروز (سه‌شنبه) آسمان شهرستان پلدختر را تیره‌وتار کرد و علاوه بر آلودگی موجب کاهش شدید میزان دید افقی در این شهرستان نیز شد.

اداره کل حفاظت محیط‌زیست لرستان در اطلاعیه ای وضعیت کیفی هوای استان لرستان در مورخ ۹۶.۱۱.۲۴  ساعت ۱۷:۳۰ را اعلام کرد.

در این اطلاعیه آمده است:

هوای شهرستان پلدختر در شرایط بسیار خطرناک و بیش از ۶۰ برابر حد مجاز، کوهدشت و رومشکان در شرایط بسیار خطرناک و بیش از ۴۸ برابر حد مجاز، شهرستان‌های دوره چگنی، خرم‌آباد و الشتر در شرایط خطرناک و بیش از ۱۷ برابر حد مجاز قرار دارد.

در ادامه این اطلاعیه آمده است: هوای شهرستان‌های دورود، بروجرد، ازنا و الیگودرز در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس و ۱:۵برابر حد مجاز قرار دارند.

فرماندار پلدختر میزان آلودکی هوای این شهرستان را در اظهار نظری ۱۱۵ برابر حد مجاز اعلام کرد.

مدیرکل محیط‌زیست لرستان از شهروندان به علت آلودگی هوا و میزان غلظت آلاینده‌ها به‌خصوص کودکان و نوجوانان خواست از تردد غیرضروری در محیط بیرون از منزل خودداری کنند و گفت: بیماران قلبی و ریوی ضمن مصرف به‌موقع داروهای خود به‌هیچ‌وجه در معرض هوای بیرون قرار نگیرند و از منزل تا برطرف شدن کامل آلودگی هوا بیرون نیایند.

مهرداد فتحی بیرانوند تصریح کرد: همچنین افراد عادی در صورت داشتن کار ضروری و نیاز به خروج از منزل به‌طور حتم از ماسک استاندار استفاده کنند و ورزشکاران نیز از حرکات ورزشی در فضای بیرون به‌طورجدی خودداری کنند و در فضاهای بسته به فعالیت‌های ورزشی خود بپردازند

کد خبر 4227194

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha