مربی تیم فوتبال استقلال با بیان این مطلب به خبرنگار مهر، گفت: کسب نتیجه در مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان آسیا به آسانی صورت نمی پذیرد و نیازمند صرف توان مضاعف و داشتن شناختی کافی از تیمهایی است که در مراحل مختلف به مصاف آنها خواهیم رفت.
وی افزود: برای موفقیت در این رقابتها هیچ چیزی را به شانس واگذار نمی کنیم. از همین امروز 70 درصد توان خود را صرف حضور در مسابقات لیگ برتر و باقی نیرو خود را متوجه مسابقات لیگ قهرمانان آسیا خواهیم کرد.
اقبالی اذعان داشت: می دانیم کاری آسان حداقل در مرحله مقدماتی پیش رو نداریم و با توجه به دشواری کار مقابل تیمهای چون الهلال عربستان، پاختاکور ازبکستان و حتی الکویت کویت ، باید توانی مضاعف صرف کنیم. کسب نتیجه مقابل این تیمها می طلبد که با قدرت بیشتر و درک موقعیت حساس مان در لیگ قهرمانان آسیا قدم به میدان رقابت با این حریفان مطرح آسیا بگذاریم.
مربی تیم فوتبال استقلال تاکید کرد: تیمی که به دنبال قهرمانی در آسیاست نباید از همگروهی با تیمهای چون الهلال و پاختاکور هراسی به خود راه دهد. قطعا با تحلیلی دقیق از تیمهای همگروه مان در مسابقات و تقویت بنیه تیمی می توانیم به موفقیت در میدان آسیایی امیدوار باشیم.
وی با تاکید برحضوری پرقدرت در بازیهای جام حذفی باشگاههای کشور، افزود: هدف ما کسب موفقیت در لیگ برتر، جام حذفی، لیگ قهرمانان آسیاست و برای رسیدن به عنوان قهرمانی در یکی از رقابتها انگیزه خود برای حضور در مسابقات دیگر را از دست نمی دهیم . به همین خاطر با تمام توان به شیراز سفر می کنیم تا در نخستین بازی خود در جام حذفی با مقاومت بسیج فارس روبرو شویم. البته احتمال دارد در ترکیب خود تغییراتی اعمال کنیم اما تمامی بازیکنان در سفر به شیراز همراه تیم خواهند بود.
نظر شما