به گزارش خبرنگار مهر، حشمت الله صیدی یک شنبه شب در جلسه هماهنگی برنامه های نوروزی که در شهرداری سنندج برگزار شد، گفت: تصاویری از وضعیت نامناسب نقاط مختلف شهری به شهرداری ارسال شد که پس از آن این نقاط اصلاح و بهبود یافت.
شهردار سنندج در مورد تعداد زیاد سرعت گیر های شهر گفت: پلیس راهور شهرداری را موظف کرده است که تعداد سرعت گیر ها را افزایش دهد زیرا در صورت وقوع هرگونه تصادف شهرداری مقصر خواهد بود.
وی افزود: این قوانین کشوری است اما در شهر های بزرگ کشور مانیتورینگ و دوربین های راهور به تعداد زیاد وجود دارد و پلیس می تواند به راحتی مقصرین در تصادفات را تشخیص دهد.
صیدی گفت: اگر مانیتورینگ پلیس راهور را راه اندازی کنیم می توانیم پلیس راهور را قانع کنیم که تعداد سرعت گیر ها کم شود.
شهردار سنندج با بیان اینکه پرداخت حقوق و مزایای کارکنان شهرداری به یک چالش بزرگ تبدیل شده بود، اظهار کرد: امروز به طور کامل حقوق و مزایای پرسنل شهرداری پرداخت شد.
وی گفت: شهرداری سنندج در هشت ماهه امسال 32 میلیارد تومان درآمد داشته بود که ما تنها در چهار ماهه اخیر 65 میلیارد تومان درآمد کسب کرده ایم.
وی افزود: برای ایام نوروز نیز ۱۶۵ آیتم از جمله، خطکشی خیابانها، لکهگیری، نصب المانهای نوروزی، بازسازی تابلوها، نقاشی و بازسازی سرویسهای بهداشتی برای نواحی شهرداری تعریف شده است که در طول چند روز اخیر انجام شده است.
نظر شما