به گزارش خبرنگار مهر، خیراله خیرایی صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران از پذیرش و اسکان ۳ هزار و ۱۶۷ مسافر نوروزی در نخستین روز فعالیت ستاد اجرایی خدمات سفر اداره کل آموزش و پرورش لرستان خبر داد و افزود: این تعداد مسافر نوروزی در قالب ۸۸۰ خانوار پذیرش شده اند.
وی از حمایت های بی دریغ سرپرست اداره کل آموزش و پرورش لرستان در پیگیری فعالیت های پایگاه اسکان تقدیر کرد و ادامه داد: تمام تلاش مجریان ستاد اجرایی خدمات سفر تامین رفاه و آسایش مسافران نوروزی است.
سرپرست معاونت توسعه و پشتیبانی آموزش و پرورش لرستان خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش لرستان با تجهیز ۲۱۰ آموزشگاه در قالب دو هزار و ۱۰۰ کلاس، ۵ مرکز آموزشی رفاهی معلم و یک اردوگاه دانش آموزی در شهرستان خرم آباد، روزانه آمادگی پذیرش ۱۰ هزار مسافر نوروزی را دارد.
خیرایی افزود: ستاد اجرایی خدمات سفر آموزش و پرورش از ۲۸ اسفند فعالیت رسمی خود را آغاز کرده و تا ۱۴ فروردین به مهمانان نوروزی خدمات ارائه می کند.
نظر شما