به گزارش خبرنگار مهر، سردار بهمن کارگر امروز در بازدید از مناطق عملیاتی شهرستان مهران اظهار داشت: با استانداری و فرمانداری در خصوص مشکلات منطقه یادمان قلاویزان نشست هایی برگزار شده و ما هم در تکمیل این یادمان قول می دهیم تا سال آینده کارهای خوبی در این یادمان شود.
وی تصریح کرد: در این چند سال اخیر به رغم اینکه بیشتر سفرهای راهیان نور به استان خوزستان بوده است، اما یادمانهای قلاویزان و شرهانی در استان ایلام بازدید خوبی داشتهاند.
سدرار کارگر تصریح کرد: سال گذشته شش میلیون نفر به راهیان نور آمدند که ۷۰ درصد این افراد بین ۱۵ تا ۳۰ سال سن داشتند و اکثر این افراد و همچنین راویان و خادمان راهیان نور از فارغالتحصیلان دانشگاه بودهاند.
وی با اشاره به اینکه آزادی و امنیت امروز کشور مدیون خون شهدا است، گفت: صراط مستقیم انقلاب شهدا هستند.
رئیس ستاد مرکزی راهیان نور کشور عنوان کرد: راهیان نور همانگونه که از اسمش مشخص است منتهی به نور است و فرمانده آن نیز حضرت سیدالشهدا (ع) هستند و ما همه وسیله هستیم.
وی ادامه داد: راهیان نور راه رسیدن به شهدا است.
نظر شما