پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۶:۰۱

نماینده ولی فقیه در گلستان:

نسل جوان را از راه‌های جدید با انقلاب آشنا کنیم

نسل جوان را از راه‌های جدید با انقلاب آشنا کنیم

گرگان- نماینده ولی فقیه در استان گلستان گفت: باید نسل جوان را از راه‌های جدید با انقلاب آشنا کنیم و از برنامه های شکلی بپرهیزیم.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سیدکاظم نورمفیدی، ظهر شنبه، در جلسه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان گلستان اظهار کرد: ماه شعبان مقدمه ماه مبارک رمضان است، ماهی که باید خود را برای مهمانی خداوند آماده کرده تا به نحو احسن از آن استفاده کنیم.

وی ادامه داد: خداوند به حضرت موسی (ع) فرمودند ایام الله را به یاد آور؛ این آیه با مبحث این جلسه یعنی «برنامه ریزی در مورد برگزاری سالگرد اربعین انقلاب اسلامی ایران» هماهنگ است.

نماینده ولی فقیه اظهار کرد: باید برای نسل جوان که چیزی از انقلاب نمی‌داند توضیح داد که ما در چه وضعیتی بودیم و به چه جایگاهی رسیدیم.

آیت الله نورمفیدی تصریح کرد: دشمنان ما برای دور کردن نسل جوان با استفاده از فضاهای مجازی برنامه‌ها دارند و وقتی جوان خالی الذهن ما با آن‌ها روبرو می‌شود حرف‌های آن‌ها را صحیح می‌پندارد و ما هم در مقابل، متناسب با آن کاری انجام نمی‌دهیم.

وی گفت: باید نیروهای ما دلسوز بوده و بتوانند ایام الله را به نسل‌های بعد منتقل کنند.

پرهیز از برنامه های شکلی

نماینده ولی فقیه در استان گلستان ادامه داد: باید برنامه اساسی برای اربعین انقلاب داشته باشیم نه برنامه‌های شکلی که بی فایده است.

وی افزود: از هم اکنون باید نیروهای خود را پیدا کرده و برای نسل جوان اصول انقلاب را در دانشگاه‌ها، مدارس و غیره تبیین کنیم.

آیت الله نورمفیدی گفت: امروزه حرف‌ها و سخنان ناامیدکننده از دهن مردم می‌شنویم و باید برای آن‌ها برنامه داشته باشیم؛ اتاق فکری تشکیل شود و مطابق با مخاطبان برنامه ریزی کنیم.

وی با بیان این که ما می‌توانیم از شخصیت‌های هنرمندان در این اتاق فکر و برای پیشبرد اهداف نظام استفاده کنیم، اظهار کرد: سخنانی که آن‌ها می گویند تأثیرگذاری بیشتری در جامعه دارد.

آیت الله نورمفیدی خاطرنشان کرد: از برنامه‌های تکراری پرهیز و از اساتید دانشگاه که جاذبه دارند و سخنان آن‌ها منشاء اثر است، استفاده شود.

استفاده از همه نیروها برای برگزاری چهلمین سالگرد انقلاب

نماینده ولی فقیه در استان گلستان بیان کرد: انقلاب برای یک عده خاص نیست بلکه برای همگان است و باید از همه نیروها استفاده کرد چه نیروهای موافق و چه نیروهایی که منتقد هستند.

آیت الله نورمفیدی تصریح کرد: انقلاب ما در چهلمین سالگردش نه تنها سراشیبی نداشته بلکه به قله کمال خود صعود کرده است و امیدواریم در سایه حضرت حق به بهترین شکل این مراسم برگزار شود.

وی با بیان این که انقلاب را باید با مسائل فرهنگی پیوند زد، افزود: یکی از رموز موفقیت امام خمینی (ره) این بود که صبغه الهی به انقلاب داد و حتی سیاسی‌ترین مسائل را هم با صبغه الهی و قرانی مطرح می‌کرد.

کد خبر 4276936

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha