پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۲:۵۷

اردن هم با مغرب پس از قطع رابطه با ایران اعلام همبستگی کرد

اردن هم با مغرب پس از قطع رابطه با ایران اعلام همبستگی کرد

پس از آنکه مغرب روز سه شنبه با ادعاهای واهی روابط خود با ایران را قطع کرد، وزیر امور خارجه اردن هم بر همبستگی کشورش با مغرب تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، پس از آنکه مغرب روز سه شنبه با طرح ادعاهای واهی از قطع روابط خود با ایران خبر داد، وزیر امور خارجه اردن هم بر همبستگی امان با مغرب برای مقابله با آنچه تهدید تمامیت ارضی و امنیت این کشور نامیده است، تاکید کرد.

«ایمن الصفدی» روز چهارشنبه در صفحه توئیتر خود نوشت: «ما در کنار برادران در مغرب هستیم و از آنها در مقابل هرگونه تهدیدی علیه امنیت، ثبات و تمامیت ارضی این کشور حمایت می کنیم».

وی همچنین از همبستگی و همکاری به عنوان ویژگی بارز روابط برادرانه و تاریخی امان-رباط یاد کرد.

گفتنی است که مغرب سه شنبه شب با طرح ادعاهای واهی علیه ایران مبنی بر حمایت از جبهه پولیساریو، از قطع روابط خود با تهران خبر داد.

این در حالی است که بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امورخارجه کشورمان، اظهارات منتسب به وزیر امور خارجه کشور مغرب مبنی بر همکاری یکی از دیپلمات های ایرانی با جبهه «پولیساریو» را نادرست و موضوعی خلاف واقع عنوان کرد.

وی در همین باره اظهار داشت: همانگونه که در روزهای اخیر و در تماس های مقامات دو کشور مطرح شد و مقامات ایرانی این موضوع را کاملا بی اساس و عاری از حقیقت و مردود دانستند،  لازم می دانیم  با صراحت تمام بار دیگر تاکید نمائیم که یکی از مهم ترین پایه های اساسی و اصولی سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران در مناسبات خود با سایر دولت ها و کشور های جهان احترام عمیق به حق حاکمیت و امنیت آنان و عدم مداخله در امور داخلی دیگر کشورها بوده و خواهد بود.

کد خبر 4286780

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha