۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۸:۴۸

به علت اتهامات جنسی؛

کلیه فعالیت‌های مربی پیشین تیم ملی آمریکا به حالت تعلیق درآمد

کلیه فعالیت‌های مربی پیشین تیم ملی آمریکا به حالت تعلیق درآمد

مربی پیشین تیم ملی تکواندو آمریکا که مدتی قبل به همراه برادرش متهم به آزار جنسی برخی اعضای تیم ملی این کشور شده بود، از فعالیت در این رشته تا تکمیل تحقیقات معلق شد.

به گزارش خبرنگار مهر، «جان» برادر «استیون لوپز» تکواندوکار نامدار آمریکایی که مدتها قبل به آزار جنسی متهم شده بود، با تائید فدراسیون جهانی، از هرگونه فعالیت در این رشته منع شد. سازمانهای مربوطه در خصوص این پرونده در حال تحقیق و تکمیل اطلاعات می باشند. 

انتشار این خبر که سال گذشته و پیش از رقابتهای قهرمانی جهان منتشر شد، حساسیت مسئولان فدراسیون جهانی را در پی داشت و مدتی قبل و در حاشیه رقابتهای قهرمانی نوجوانان جهان در تونس و شورای اجرای WT مطرح و حکم تعلیق وی تصویب شد. 

در همین رابطه اتحادیه تکواندو پان امریکن با انتشار بیانیه ای موضع خود را در این مورد چنین مطرح کرد: تضمین امنیت ورزشکاران مهمترین رکن در ورزش جهان است که این موضوع با حساسیت خاصی از سوی مسئولان فدراسیون جهانی پیگیری می شود. برهمین اساس «جان لوپز» تا پایان مرحله تکمیل تحقیقات از هرگونه فعالیت در این رشته منع شده است. 

همین حکم باعث شد تا فدراسیون تکواندو آرژانتین که با این مربی تا المپیک ۲۰۲۰ قرارداد همکاری منعقد کرده و از وی برنامه خواسته بود، این قرارداد را به حالت تعلیق درآورد 

«استیو مک نالی» رئیس فدراسیون تکواندو آمریکا در این مورد گفت: پرونده باز است و تحقیقات ادامه دارد، هر سخنی روی روند کار تاثیرگذار خواهد بود به همین دلیل هیچ نظری ندارم و باید همه منتظر تکمیل تحقیقات باشیم. 

سایت «mastkd» که این گزارش را منتشر کرده عنوان داشته که تلاش برای ارتباط با «جان لوپز» نتیجه نداده و «استیون» هم در صحبتی کوتاه بیان داشته که «من واقعا نمی دانم که چنین موضوعی اتفاق افتاده یا خیر»

کد مطلب 4288526

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha