۶ خرداد ۱۳۹۷، ۱۹:۴۰

آیت‌الله سبحانی:

کشورهای اسلامی نباید با رژیم منحوس صهیونیستی ارتباط داشته باشند

کشورهای اسلامی نباید با رژیم منحوس صهیونیستی ارتباط داشته باشند

قم - یکی از مراجع تقلید شیعیان گفت: رژیم صهیونیستی با مسلمانان دشمنی دارد و آنان را از خانه‌هایشان بیرون کرده‌اند، به همین دلیل مسلمانان نباید با آن‌ها ارتباط داشته باشند.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله العظمی جعفر سبحانی بعد از ظهر یکشنبه در جلسه تفسیر قرآن که در مدرسه علمیه حجتیه برگزار شد با بیان اینکه اسلام با بت پرستی مخالف است، اظهار داشت: بت پرستی با قانون تمام پیامبران الهی تضاد دارد چرا که هدف اصلی تمام پیامبران دعوت مردم به توحید بود.

وی با بیان اینکه نجات بشر در مسلمان شدن است، افزود: کافران دو نوع هستند، دسته اول کافرانی هستند که با مسلمانان دشمنی دارند و مسلمانان را از خانه خود بیرون می‌کنند و دسته دوم کافرانی هستند که دشمنی و جنگ با مسلمانان ندارند و براساس آیات قرآن کریم باید از دسته اول دوری کنیم و نباید ارتباطی با آن‌ها داشته باشیم.

این مرجع تقلید شیعیان خاطرنشان کرد: در حال حاضر رژیم صهیونیستی از کافرانی هستند که با مسلمانان دشمنی دارند و مسلمانان را از خانه‌هایشان بیرون کرده‌اند، به همین دلیل مسلمانان و کشورهای اسلامی نباید با آن‌ها ارتباط داشته باشند اما متأسفانه برخی کشورهای اسلامی به صورت آشکار و پنهان با رژیم منحوس صهیونیستی در ارتباط هستند.

وی با اشاره به روایتی از حضرت علی(ع) در خصوص ویژگی‌های رسول اکرم در برخورد با افراد مختلف دامه داد: مساجد برای پرستش خداوند است اما کافران در مساجد بت‌ها را پرستش می‌کردند؛ مشرکان خانه کعبه را به منظور بت پرستی تعمیر و مرمت کردند اما این تعمیر و مرمت خانه خدا هیچ نتیجه‌ای برای آن‌ها در روز قیمات نخواهد داشت چرا که شرط سعادت، کسب رضایت الهی در اعمال است.

آیت‌الله سبحانی با تأکید بر اینکه انسان‌ باید تنها از خداوند ترس داشته باشد، گفت: برخی اوقات سوال‌هایی مطرح می‌شود با این مضمون که کافرانی که اختراع‌های زیادی داشته‌اند، در روز قیامت چه وضعیتی خواهند داشت، در پاسخ باید گفت اگر نیت این افراد در اختراع خود کسب رضایت الهی بوده باشد، خداوند پاداش آن‌ها را خواهد داد.

کد خبر 4307633

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha