به گزارش خبرگزاری مهر، محمد هاشمی سرپرست اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان بیمه سلامت ایران ضمن اشاره به عملکرد موفق سازمان بیمه سلامت ایران در راستای خدمت رسانی به روستائیان از طریق نظام ارجاع و پزشک خانواده اظهار داشت: روستائی شخصی است که در روستا سکونت داشته و دارای پرونده خانوار در خانه بهداشت می باشد؛ لازم به ذکر است بر اساس قانون، عشایر کوچ رو نیز در این زمینه همانند روستائیان تلقی شده و می توانند از مزایای این صندوق استفاده کنند.
وی امروز در گفتگویی به خبرنگار ما گفت: هر خانوار مقیم روستا که تحت پوشش خانه بهداشت باشد، پرونده ای را در آن خانه بهداشت دارد که مشخصات افراد خانوار در پرونده مذکور درج گردیده است؛ بنابراین تمامی خدماتی که به هر یک از افراد این خانوار داده می شود؛ در اوراق داخل پرونده ثبت می گردد.
سرپرست اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان بیمه سلامت ایران عنوان کرد: برای خدمت رسانی به روستائیان مرکز بهداشتی – درمانی روستائی که در مناطق روستائی مستقر هستند؛ با دارا بودن پرسنل فنی اعم از: پزشک، تکنسین های بهداشتی، بهیار و در مواردی تکنیسین آزمایشگاه تمامی خدمات مربوط به درمان سرپایی همچون: (پزشک عمومی، خدمات پاراکلینیک و دندانپزشکی) را به روستائیان عزیز ارائه می کنند.
هاشمی همچنین یادآور شد: روستائیان و عشایر برای اخذ دفترچه بیمه نیاز به تکمیل فرم صدور اولیه دارند که با تایید مرکز بهداشت محل سکونت برای روستائیان و اداره امور عشایر برای عشایر صورت می پذیرد.
وی افزود: دفاتر پیشخوان خدمات دولت در سراسر کشور تمامی عملیات بیمه گری از قبیل: صدور،تمدید،تعویض و المثنی دفاتر درمانی بیمه شدگان را انجام می دهند به نحوی که با مراجعه بیمه شده به دفتر پیشخوان نزدیک محل سکونت، تمامی مراحل امور مربوط به اخذ دفترچه بیمه صورت می پذیرد.
سرپرست اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان بیمه سلامت ایران مدارک لازم برای اخذ دفترچه را عبارت از: عکس، کارت ملی و شناسنامه عنوان کرد و افزود: در صندوق روستایی با رعایت شرط خانوار به صورت رایگان دفترچه به این عزیزان ارائه می گردد.
هاشمی در پایان اضافه کرد: ارائه خدمات بهداشتی و کمک های اولیه نیز به جامعه روستائی از طریق خانه بهداشت که یکی از واحدهای اجرایی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است؛ ارائه می شود.
نظر شما