پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۵ تیر ۱۳۹۷، ۱۸:۵۱

مدیرکل کمیته امداد بوشهر:

حجاج بوشهری در کمک رسانی به محرومان و نیازمندان مشارکت می‌کنند

حجاج بوشهری در کمک رسانی به محرومان و نیازمندان مشارکت می‌کنند

بوشهر - مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر از برنامه‌ریزی برای مشارکت حجاج بوشهری در حمایت از ایتام و نیازمندان و تامین جهیزیه نوعروسان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد لطفی عصر سه شنبه در نشست با مدیران کاروان‌های حج و زیارت استان بوشهر اظهار داشت: مردم استان بوشهر همواره در امور خیر پیشتاز هستند و شاهد کمک‌های مردم استان در قالب‌های مختلفی هستیم.

وی بیان کرد: نشست هم اندیشی مسئولان کمیته امداد با مدیران کاروان‌های حج و زیارت استان بوشهر با هدف بهره گیری از مشارکت زائران در کمک رسانی به محرومان و نیازمندان تحت حمایت کمیته امداد برگزار شده است.

مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر خاطرنشان کرد: کمیته امداد در زمینه‌های مختلف اشتغال و توانمند سازی، فرهنگی، تحصیلی، درمانی، بهداشت، جهیزیه و مسکن مددجویان خدمات گسترده‌ای را ارائه می‌دهد که بخشی از این خدمات، با مشارکت و کمک‌های مردم خیر و نیکوکار استان محقق می‌شود.

وی با بیان اینکه بیش از ۳۰ هزار خانوار نیازمند در استان تحت حمایت کمیته امداد هستند گفت: منابع کمیته امداد برای رفع کامل مشکلات این تعداد خانوار کافی نیست و ضرورتا باید از ظرفیت‌های مردمی در کنار کمک های کمیته امداد استفاده شود.

لطفی با بیان اینکه بر اساس تاکیدات احادیث و روایات، حاجیان قبل از انجام مناسک حج به فقرا کمک کنند، گفت: امسال ۸۰۰ نفر حاجی از استان بوشهر به زیارت اعزام می‌شوند که می‌توانند در راستای حمایت از نیازمندان کمیته امداد را یاری رسانند.

وی با اشاره به میزان کمک‌های حاجیان در طرح احسان زائر سال گذشته گفت: ۱۰۰ میلیون تومان در قالب این طرح به نیازمندان و فقرا کمک شده است که امیدواریم امسال با هماهنگی های انجام شده با مدیران کاروان‌ها، این رقم افزایش بیشتری یابد.

کد خبر 4331674

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha