غلامعلی سامی در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد تغییر در روند توزیع اعتبارات بلاعوض سال زراعی گذشته به خسارت دیدگان بخش کشاورزی در سال جاری افزود: هم اکنون به برخی استان ها اعتبارات مذکور از محل اعتبارات حوادث غیر مترقبه و در قالب اعتبارات استانی پرداخت شده است و دستگاه اجرایی خود ستاد حوادث غیر مترقبه و استانداری ها هستند.
وی تصریح کرد: این در حالی است که درسال های گذشته اعتبارات بلاعوض بابت خسارت دیدگان محصولات کشاورزی به طور مستقل و از سوی صندوق توزیع می شد .
مدیرعامل صندوق کمک به خسارت دیدگان محصولات کشاورزی تاکید کرد: علی رغم پیگیری ها مستمر مسئولان صندوق و تاکید اعضای کمیسیون مجلس شورای اسلامی و حتی خود ستاد حوادث غیر مترقبه بر پرداخت اعتبار به صندوق اما هنوز به طور صریح پاسخی در مورد پرداخت یا عدم پرداخت اعتبار به صندوق کمک به خسارت دیدگان محصولات کشاورزی داده نشده است .
سامی درمورد تعداد استانهای دریافت کننده اعتبارات بلاعوض خسارت دیدگان محصولات کشاورزی ،گفت: ستاد حوادث غیر مترقبه به دلیل اینکه خود مجری توزیع اعتبارات بوده ،تعداد دقیق استان های دریافت کننده را باید اعلام کند اما براساس گفته ها سه استان لرستان ،سیستان و بلوچستان و اصفان جزو استان های دریافت کننده تسهیلات بوده اند.


نظر شما