۱۸ تیر ۱۳۹۷، ۱۳:۴۵

کارشناس مسائل فرهنگی و سیاسی:

رسالت روحانیان، ایستادگی برابر نفوذ دشمن است

رسالت روحانیان، ایستادگی برابر نفوذ دشمن است

شاهرود- کارشناس مسائل فرهنگی و سیاسی، بابیان اینکه ایستادگی در برابر دشمنان ضرورت امروز جامعه است، گفت: رسالت روحانیان، ایستادگی برابر نفوذ دشمن است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام علی محمدی شاهرودی پیش از ظهر دوشنبه به مناسبت سالروز شهادت امام صادق(ع) رئیس مذهب شیعه به میزبانی مسجد مصلی شاهرود، ضمن بیان اینکه رسالت روحانیان، ایستادگی برابر نفوذ دشمن است، تأکید کرد: ایستادگی در برابر دشمنان یک ضرورت برای جامعه دینی است.

وی بابیان اینکه دشمنان ما قسم‌خورده‌اند تا ایران اسلامی و انقلاب را نابود کنند و ما وظیفه‌داریم در مقابلشان بایستیم، افزود: روحانیان در زمره اقشار تأثیرگذاری هستند که می‌توانند سبک زندگی اسلامی و همچنین ایستادگی در برابر دشمنان و توطئه‌هایشان را ترویج دهند.

گشایش درهای رحمت الهی با ایستادگی

این کارشناس مسائل سیاسی، ضمن گرامیداشت سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع) و بابیان اینکه نقل است که ایشان می‌فرمایند «اگر شیعیان ما اهل استقامت باشند، ملائکه با آن‌ها مصالحه می‌کنند»، تأکید داشت: این حدیث نشان می‌دهد که ایستادگی در برابر دشمنان در نزد خدای متعال اجری عظیم دارد.

محمدی شاهرودی تأکید کرد: وعده خداوند به مؤمنانی که استقامت در کارهایشان دارند، وسعت و پیروزی است لذا ما معتقد هستیم که اگر مؤمنان هرکجا استقامت را در دستور کارشان قرار دهند، خداوند درهای رحمتش را به سویشان بازخواهد کرد.

وی با تأکید بر توطئه‌های دشمنان، افزود: در شرایط فعلی استقامت حتماً نتیجه خواهد داد چراکه وعده خداوند به مؤمنان، نصر و پیروزی است، از سوی دیگر باید گفت نقش خانواده‌ها در ایستادگی در برابر دشمنان و توطئه‌هایشان نقشی حیاتی است چرا که تربیت کردن نسل آتیه‌ساز ایران اسلامی بر عهده این نهاد کوچک، اما تاثیرگذار است لذا خانواده‌ها می‌بایست با تاسی از ائمه اطهار(ع) تربیت دینی فرزندانشان را در دستور کار قرار دهند.

این کارشناس دینی گفت: ایستادگی برابر نفوذ دشمن، باید به سبک زندگی بدل شود تا در آن موفق عمل کنیم و در این راه والدین با تربیت دینی که درباره فرزندانشان صورت می‌دهند، تاثیرگذار خواهند بود.

کد مطلب 4342268

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha